Ultimele meciuri din 2021, în Liga a III-a de fotbal

Ultimele meciuri din 2021, în Liga a III-a de fotbal
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Oțelul și Sporting Liești vor încheia astăzi competițiile oficiale din acest an, urmând ca restul de trei meciuri din sezonul regulat, plus cele din play-off/ play-out să se dispute în primăvară.

Anul 2021 va trage cortina peste meciurile din Liga a III-a, după programările din acest weekend, astfel că, deși au adversari facili, echipele gălățene Oțelul și Sporting Liești trebuie să fie concentrate până la capăt.
Oțelul e pe cale să ierneze pe primul loc, însă pentru acest lucru este necesară o victorie în meciul de astăzi, ora 13:00, cu Dinamo Bacău. Formația vizitatoare ocupă penultimul loc în clasamentul la zi, astfel că partida ar trebui să fie o misiune ușoară pentru gălăţeni. Mai mult, Oţelul va putea avea alături la acest ultim meci și publicul spectator, intrarea fiind liberă.
Managerul tehnic Dorinel Munteanu consideră că meciul nu e câștigat dinainte și speră ca elevii săi să trateze cât se poate de serios această ultimă confruntare din 2021. "Nu va fi ușor, pentru că cei de la Dinamo Bacău ne-au oferit o replică bună și în tur, după cum se știe. Îmi doresc ca jucătorii mei să înțeleagă mesajul pe care l-am transmis toată săptămâna la antrenamente, că trebuie să abordăm foarte serios jocul. Am ajuns pe primul loc și trebuie să ne păstrăm poziția din clasament în continuare. Vom vedea ce va mai fi apoi, la ultimele jocuri. Cred că primele trei echipe din play-off se cam știu deja, mai rămâne să vedem care va fi cea de-a patra, a spus Munteanu.
De la formația gălățeană va lipsi doar Demian, accidentat. În rest, Dorinel Munteanu se va putea baza pe tot lotul și a anunțat că va miza pe cei mai buni jucători aflați la dispoziție, nu va menaja pe nimeni, chiar dacă adversarul este unul slab cotat.

Lieștenii joacă la ultima clasată

Sporting Liești dispută ultimul meci din acest an, în deplasare, la Sportul Chiscani. O partidă fără prea multe griji, întrucât formația din județul Brăila se află pe ultimul loc, fără niciun punct acumulat. Indiscutabil, echipa pregătită de Cristian Brăneț pornește favorită, deși se spune că niciun meci nu-i jucat dinainte, dar de data aceasta n-ar trebui să se pună problema învingătoarei. Spre edificare, iată câteva scoruri ale echipei din Chiscani: 0-8 și 1-4 cu Oțelul, 1-5 și 1-8 cu Rm. Sărat, 0-8 la Focșani și alte înfrângeri categorice.
Lieștenii au întregul lot valid, cu excepția lui Tudor Năstase, indisponibil ca urmare a unei accidentări.

Se joacă și în Liga a V-a gălățeană

Echipele din cel de-al cincilea eșalon susțin, duminică, jocurile etapei a XIII-a. Iată meciurile: Mălina Smârdan - Viitorul Frumușița (arbitru Ionuț Constantinescu), Inter Tudor Vladimirescu - Prutul Vlădești (Flavian Pavel), Șoimii Foltești - Flacăra Pechea (Marian Dinu), Lascăr Schela - Viitorul Costache Negri (Ciprian Carp), Zorile Grivița - Foresta Șendreni (Bogdan Crihană), Siretul Cosmești - Siretul Piscu (Alexandru Marin), Voința Cișmele - ACS Inter Tudor Vladimirescu (Daniel Vicol) și Luceafărul Berești - Avântul Matca (Adrian Sava).


Citit 1794 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 02:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.