Oțelul a intrat în vacanță

Oțelul a intrat în vacanță
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gruparea gălățeană și-a stopat temporar activitatea la nivelul lotului de seniori, urmând ca pe 10 ianuarie să fie reluate pregătirile.

Aflată pe primul loc în clasamentul seriei a doua din al treilea eșalon, echipa fanion a Galațiului a intrat în vacanță. Cu toate că anunțase posibilitatea de a prelungi perioada de antrenamente în această lună, în cele din urmă Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului, le-a dat liber elevilor săi. O parte dintre ei au mai jucat un meci amical, la începutul săptămânii, cu Unirea Braniștea, scor 2-1. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în prima parte a sezonului, mai ales că Oțelul se află pe primul loc.

Țin să-mi felicit echipa pentru această jumătate de an de când am preluat-o, pentru atitudinea jucătorilor, pentru randamentul lor, pentru munca depusă și tot ceea ce au făcut pentru club. Pentru noi, abia de acum începe greul, pentru că după sezonul regulat se apropie play-off-ul, apoi ne vom pregăti pentru baraj. Sunt bucuros că am reușit să încheiem într-o manieră pozitivă această primă parte de campionat, a spus Munteanu.  

De altfel, gălățenii reprezintă singura echipă calificată deja matematic în faza de play-off a seriei sale, la care se vor alătura alte patru echipe. Cel mai probabil, CSM Focșani, Metalul Buzău și una dintre Sporting Liești și CSM Rm. Sărat.

În perioada următoare, managerul tehnic al Oțelului vizează întărirea lotului de jucători, pentru a aborda partea a doua a sezonului cu un grup de jucători mai bine echilibrat valoric.

Sigur, mai avem nevoie de întăriri, chiar dacă am încheiat pe primul loc. Avem în vizor câțiva jucători și sunt sigur că vom aduce 3-4 pe posturile la care avem nevoie cel mai mult. Avem nevoie de concurență la echipă, de jucători motivați permanent la antrenamente și la meciuri.

Din sezonul regulat, în 2022, gălățenii mai au de jucat cu CS Făurei, CSM Rm. Sărat și Metalul Buzău.

În eșalonul al cincilea, penultima etapă a turului

Turul competiției Ligii a V-a se apropie de final, astăzi fiind programate meciurile etapei a XIV-a, penultima. În programul acestei runde figurează și meciul ocupantelor locurilor 4 și 3, Mălina Smârdan – Luceafărul Berești. Întâlnirea va începe la ora 11,00 și va fi arbitrată de Marian Dinu, observator – Cristian Lupoaie. Într-un alt meci, liderul Siretul Cosmești se deplasează la Foresta Șendreni, meci condus de Florin Cobzaru, observator Dumitru Istudor. Programul celorlalte jocuri se prezintă astfel: Viitorul Frumușița – Inter Tudor Vladimirescu (Cătălin Gheonea/ Aurelian Brașoveanu), Prutul Vlădești – Șoimii Foltești (Adrian Sava/ Sandu Cocu), Viitorul C. Negri – Zorile Grivița (Flavian Pavel/ Maricel Vlase), Siretul Piscu – Voința Cișmele (Gabriel Mihai/ George Bedreagă) și ACS Inter T.Vladimirescu – Avântul Matca (Alexandru Marin/ Marian Stanciu). Meciul Flacăra Pechea – Lascăr Schela a fost amânat.

Citit 2069 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 03:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.