Oțelul se reunește de astăzi

Oțelul se reunește de astăzi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Aflată pe primul loc în pauza competițională, echipa condusă de Dorinel Munteanu este și prima din liga a treia care se reunește în vederea pregătirilor pentru îndeplinirea obiectivului de a promova la capătul sezonului. Ca noutăți, sunt așteptați să participe patru noi jucători, Dur-Bozoancă (portar), Țica (fundaș lateral), Adăscăliței (mijlocaș central) și Marius Savu (mijlocaș ofensiv). Acesta din urmă este cel mai nou dintre cei patru, fiind un jucător eligibil pentru a ocupa un post de junior în teren. Savu a venit sub formă de împrumut de la Unirea Slobozia (liga a doua), fiind un obișnuit al loturilor naționale.

La capitolul plecări, nu vor mai intra în vederile lui Dorinel Munteanu jucătorii Fernando Dobre și Max Cojocaru, despărțiri deja oficializate.

Reunirea lotului are loc astăzi, de la ora 14:00, la baza proprie, urmând o perioadă de o săptămână cu antrenamente la Galați, iar din 16 ianuarie se va merge în cantonament la Vatra Dornei, acolo unde se va pune accentul pe pregătirea fizică.

Reluarea jocurilor oficiale este programată în jurul datei de 22 martie, atunci când Oțelul are de jucat cu CS Făurei în deplasare.

Citit 1760 ori Ultima modificare Luni, 10 Ianuarie 2022 02:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.