Echipa de fotbal Oțelul, la finalul primului cantonament al iernii. Pregătiri pentru promovare

Echipa de fotbal Oțelul, la finalul primului cantonament al iernii. Pregătiri pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gruparea gălățeană de fotbal Oţelul a încheiat primul stagiu de pregătire centralizată din această pauză de iarnă, la Vatra Dornei, acolo unde s-a pus accentul pe pregătirea fizică.

Așa cum ne-a obișnuit și în trecut, Dorinel Munteanu, antrenor recunoscut pentru rigoarea pregătirii fizice a echipei sale, a ales să organizeze un cantonament de iarnă la Vatra Dornei, fără meciuri amicale, doar cu încărcare fizică. Cu câte două antrenamente pe zi, alergări, dar și joc cu mingea, delegația Oțelului a încheiat sâmbătă un cantonament de aproape două săptămâni, în care își spune speranța să poată face diferența spre finalul sezonului, atunci când se vor disputa cele mai importante meciuri.

La finalul acestui cantonament, Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului, s-a declarat extrem de mulțumit de echipa sa. "Sper și sunt convins că a fost un cantonament benefic. Băieții au avut o perioadă foarte grea, dar au răspuns cu bine la toate provocările acestui cantonament. Sunt sigur că această pregătire ne va face și mai puternici. A fost o pregătire dură, în special pentru cei noi, pentru că ceilalți erau deja obișnuiți cu cerințele mele, de la cantonamentul din vară. Important este că sunt cu toții sănătoși și apți pentru a da totul pentru echipă în partea a doua a campionatului. Din punct de vedere fizic, sunt bucuros că noii jucători au rezistat cu bine la pregătire, iar de acum o să lucrăm la integrarea lor la nivel tehnic și tactic. Atmosfera a fost foarte bună la echipă și n-am avut nicio problemă de niciun fel cu niciun jucător, chiar dacă au fost antrenamente foarte grele", au fost primele impresii ale lui Dorinel Munteanu despre cantonament.

Mai departe, în pregătirea echipei se dorește un cantonament de aproximativ zece zile în Antalya (Turcia), în care Oțelul să poată disputa și patru meciuri amicale cu adversari puternici. Incertitudinea acestui cantonament planează totuși, din cauza lipsei de fonduri pentru a acoperi toate cheltuielile. "Îmi doresc ca a doua parte a pregătirii să o facem în Turcia. Revin cu aceeași rugăminte la cei care susțin financiar echipa, de a reuși să facem acest cantonament de zece zile, ce va fi bazat numai pe jocuri. Vom lua 4-5 jocuri, acolo sunt terenuri și condiții foarte bune. Nu vrem să mergem în Turcia pentru a ne plimba, ci pentru a continua pregătirea bună începută la Vatra Dornei", a adăugat Munteanu.

Lot complet

La finalul acestui cantonament, Dorinel Munteanu a mai declarat că lotul este complet și sunt șanse foarte mici să mai apară modificări. "Momentan nu mai suntem interesați de alte schimbări de lot, sunt mulțumit de cum a răspuns echipa la acest cantonament. Trebuie să ne pregătim și să fim concentrați pentru meciurile care urmează în partea a doua de campionat".

Iată lotul complet al Oțelului: Dur-Bozoancă, Ursu, Paharnicu, Ciubotariu (portari), Farcaș, Rus, Tica, Nedelea, Sîrghi, Hagiu, Yabre, Ghiocel (fundași), Neagu, D. Cireș, M. Cireș, Jardan, Adăscăliței, Nistor, Savu, Nica, Oniciu (mijlocași), Râpan, Cîrjan, Cisotti, Serrant-Green, Crîcimar (atacanți).

Citit 2000 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Februarie 2022 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.