Start în partea a doua a competiției feminine

Start în partea a doua a competiției feminine
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În weekend se va da startul meciurilor din partea a doua a campionatului Ligii I de fotbal feminin, competiție în care este prezentă și echipa gălățeană FC Universitatea. La finele meciurilor din toamnă (s-a jucat numai turul), echipa noastră a acumulat trei puncte, rezultate din victoria cu 4-1 obținută în deplasare la CSS Târgoviște şi se clasează pe locul 11 (penultimul).

Echipele de pe locurile 1-6 vor juca în turneul de elită, play-off, iar celelalte, locurile 7-12, în play-out. Se va juca în sistemul tur-retur.

Pentru Universitatea, meciurile din acest an vor fi la fel de dificile, pentru că se va lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pe lângă echipele adverse, clubul gălățean (președinte și antrenor - Gabriel Călinescu, ajutat de Gheorghe Cucu) mai are un adversar - situația financiară. Vor fi deplasări lungi, costisitoare, iar vistieria clubului nu arată deloc bine.

În pauza competițională s-au produs unele schimbări în componența lotului, prin plecarea unor fete și transferul altora. Actualul lot, cu care se va porni pe drumul menținerii în Liga I, cuprinde 17 jucătoare, dintre care numeroase sunt junioare. Iată lotul complet: Mădălina Grecu, Roxana Pazargic, Georgiana Bobocea - Adelina Crăciun, Daniela Dumitru, Alina Cimpoieș, Lavinia Bot, Mihaela Ivan, Valentina Ivan, Alexandra Condrea, Andreea Surcică, Gabriela Lupu, Diana Stoian, Simona Năstase, Georgiana Munteanu, Ioana Sfetcu și Diana Drosu.

Primul meci din acest an va avea loc duminică, 6 martie, în deplasare, la Piroș Security Arad.

Celelalte echipe cu care se vor confrunta fetele noastre în play-out sunt: Ladies Tg. Mureș, Banatul Reșița, CSS Târgoviște şi ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Citit 702 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2022 01:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.