Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au încheiat pregătirea de iarnă cu o victorie

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au încheiat pregătirea de iarnă cu o victorie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au încheiat pregătirea de iarnă cu o victorie, reuşind să învingă, sâmbătă după-amiază, formaţia Sporting Juniorul Vaslui, cu scorul de 4-1 (3-0).

Meciul, disputat pe stadionul "Portul Roşu", a fost dominat de gazde, care s-au impus prin golurile reuşite de Alin Nica (min. 12 şi 24), George Cîrjan (min. 38) și Marius Savu (min. 49). Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Țica - Neagu, Nistor, Cisotti - Savu, Cîrjan, Nica. În repriza secundă au mai evoluat: Dur-Bozoancă, Farcaș, Hagiu, Sîrghi, Nedelea, Adăscăliței, D. Cireș, Jardan, M. Cireș, Cricimar și Green.

CITIȚI ȘI: Ucraineni și ruși, frați la Galați

În cele şapte meciuri disputate în această iarnă, "oțelarii" au înregistrat patru victorii, două egaluri și o înfrângere, astfel: 6-0 cu Covurluiul Tg. Bujor (Liga 4), 3-0 cu Astra Giurgiu (L2), 0-0 cu Aerostar Bacău (L3), 2-2 cu Concordia Chiajna (L2), 1-2 cu Gloria Buzău (L2), 1-0 cu Hușana Huși (L3) şi 4-1 cu Sporting Juniorul Vaslui (L3).

Primul joc oficial al grupării gălăţene în 2022 se va disputa sâmbătă, 12 martie, de la ora 15:00, pe terenul formației CS Făurei, în etapa a 16-a a Ligii a III-a. Oțelul este pe primul loc în serie, având deja asigurată calificarea în play-off.

CITIȚI ȘI: Sportivi legați de Galați, afectați de războiul din Ucraina

Citit 3108 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Martie 2022 21:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.