UPDATE Oțelul, victorie după un meci slab

UPDATE Oțelul, victorie după un meci slab
Liga a III-a se reia de astăzi
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE. Oțelul a reluat meciurile din 2022 cu un succes obținut în deplasare, scor 1-0, pe terenul celor de la CS Făurei, în seria a doua a Ligii a III-a. Unicul gol al partidei a fost reușit de Cisotti (penalti). Cu toate că au reușit să obțină toate punctele, galățenii au scăpat cu mare noroc pe final la ocaziile adversarilor.

 În următoarea etapă, penultima din sezonul regulat, gălățenii vor juca pe teren propriu cu Metalul Buzău.

Vom reveni cu amănunte.


Oțelul, restart în cursa pentru promovare. Gruparea gălățeană abordează a doua parte a sezonului cu un obiectiv clar: promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic.

Oțelul începe astăzi numărătoarea inversă pentru promovarea în Liga a II-a, având în față nu mai puțin de 16 meciuri peste care va avea de trecut cu bine pentru a-și îndeplini misiunea. Cele 16 meciuri se împart astfel: trei sunt rămase din sezonul regulat, nouă se dispută în faza de play-off, plus alte patru la baraj, dacă gălăţenii merge până la capăt.

Primul test este programat astăzi, de la ora 15:00, în deplasarea de la CS Făurei, o echipă întărită în pauza competițională. Cu toate acestea, gălățenii n-ar trebui să aibă emoții, mai ales că au deja asigurată calificarea în faza de play-off.

"Greul abia acum începe. De la începutul campionatului, am stabilit obiectivul - promovarea, tocmai de aceea va fi mult mai greu. Nu va fi ușor, să nu creadă nimeni că va fi ușor, dar suntem pregătiți să-i facem pe suporteri fericiți, să ne bucurăm la final cu o promovare mult dorită de toată lumea. Chiar de la primul joc va fi extrem de greu, pentru că fiecare echipă se mobilizează împotriva noastră. Cu jucătorii pe care i-am adus în iarnă, plus ce am avut din vară, consider că suntem pregătiți", a spus Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului.

La conferința de presă premergătoare meciului cu CS Făurei, a fost prezentat și noul director sportiv, Aurelian Băbuțan, care vine să întregească echipa managerială a clubului.

Partida dintre CS Făurei și Oțelul (Liga a III-a, Seria a II-a) va putea fi urmărită live video pe canalele oficiale de Facebook și YouTube ale SC Oțelul Galați. "Centralul" partidei va fi Cristian Moldoveanu, din Sf. Gheorghe.

Lieștiul, în căutarea victoriei

Sporting Liești joacă tot astăzi, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău. Adversarul este unul care nu trebuie să plece cu puncte de la Lieşti, în lupta pentru play-off. Victoria constituie singurul rezultat prin care Sporting se poate menține pe poziția a patra. Întâlnirea va fi arbitrată de Ovidiu Robu, din Ilfov.

Braniștea, ultimul "amical"

Revenită din cantonamentul din Spania, Unirea Braniștea are programat un ultim meci de verificare în vederea returului Ligii a IV-a. Astăzi, echipa pregătită de Ionuț Niculcea va juca împotriva juniorilor de la CSM Galați (terenul sintetic din Complexul "Dunărea", ora 11:00).

Altfel, duminică, echipele din Liga a V-a și o parte din cele din Liga a IV-a (locurile 5-12) joacă în prima fază a ”Cupei României”.

Fetele, meci la Tg. Mureș

În etapa a doua a turneului play-out al Ligii I feminine, FC Universitatea are o deplasare lungă și dificilă, la Tg. Mureș, pentru meciul cu localnicele de la Ladies.

Citit 3953 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Martie 2022 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.