Pas important pentru Oțelul

Pas important pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Echipa condusă de Dorinel Munteanu a reușit o nouă victorie ce o menține pe prima poziție în clasament.

Penultima etapă din sezonul regulat ar fi putut crea probleme pentru Oțelul, în condiții normale, dar Metalul Buzău, echipă fără câțiva jucători importanți (indisponibili pentru acest joc), a fost un adversar ușor de trecut. Gălățenii s-au desprins încă din prima repriză la 2-0, rezultat menținut fără emoții până la final. Ca urmare a acestui succes, Oțelul a pus o distanță de 13 puncte față de locul al treilea, primul sub linia de baraj. În condițiile în care s-a desfășurat până acum campionatul, e greu de crezut că gălățenii ar putea să piardă avansul creat în faza de play-off, așa că perspectiva meciurilor de baraj este tot mai accesibilă.

Golurile în meciul cu Metalul Buzău au fost reușite de Neagu și Cistotti (penalti), iar Dorinel Munteanu a trimis în teren echipa: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Țica – Neagu, Jardan, Nistor – Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai intrat: Savu, Adăscăliței, Farcaș, Serrant-Green și D. Cireș.

La meci au asistat circa 3.000 de spectatori, fiind primul meci de fotbal organizat la Galați, fără restricții impuse din cauza pandemiei, după aproximativ doi ani.

În ultima etapă din sezonul regulat, Oțelul se va deplasa pentru disputa cu CSM Rm. Sărat, formație aflată cu șase teoretice în lupta pentru un loc de play-off.

Lieștiul, în afara play-offului

Visul echipei lieștene de a juca în turneul de elită al Ligii a III-a aproape că s-a năruit, fiind doar șanse teoretice. A fost 3-1 pentru Viitorul Ianca (1-0) iar pentru a fi la mâna sa în stabilirea obiectivului avea nevoie de toate punctele.  ”Viitorul a condus cu 3-0, golul nostru a fost marcat de fundașul Voicu, după o centrare în careul advers. Am avut un joc slăbuț, miza lui punându-și amprenta pe evoluția băieților”, ne-a spus antrenorul Cristian Brăneț.

Sporting a jucat fără Munchiu, Ieremie și Cucu, iar ”unsprezecele” de start a arătat astfel: A. Brăneț – Iancu, Maftei, Voicu, Năstase – Mihu, Chiriac – Stan, Călin, Iordache – Bârlădeanu. Au mai intrat: Sevastian și Grigoraș.

Ultimul meci din sezonul regulat are loc sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM Focșani. Pentru a mai prinde turneul play-off, Sporting Liești are nevoie de succes, iar una dintre echipele Metalul Buzău sau Aerostar Bacău să piardă cu CS Făurei, respectiv, Dinamo Bacău.

Universitatea, înfrângere în play-out

Fetele de la FC Universitatea au susținut meciul etapei a III-a din turneul play-out, pe terenul de la Schela, în compania celor de la Banatul Reșița. Un meci de care pe care, în ceea ce privește lupta pentru evitarea retrogradării, câștigat de echipa bănățeană cu scorul de 4-2 (3-0). Pentru gălățence au marcat Daniela Dumitru și Valentina Ivan. Meciul următor va avea loc în deplasare la CSS Târgoviște.

Citit 3579 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2022 22:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.