Echipele gălățene, cu gândul la finalul de sezon

Echipele gălățene, cu gândul la finalul de sezon
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Hocheiștii de la CS Municipal Galați au de disputat două meciuri ce pot fi considerate decisive pentru clasarea pe un loc de play-off. Gălățenii vor juca, astăzi și mâine (ambele de la 18:30), la Tg. Secuiesc, cu Fenestela. CSM Galați ocupă locul al patrulea în clasament (ultimul de play-off), cu cinci puncte peste Fenestela, adversarul din acest weekend.

* Echipa masculină de baschet a CSM Galați are de efectuat o deplasare lungă pentru a juca, duminică seară (ora 19:00, FRBTV), cu SCM Timișoara, în etapa a XXVI-a a Ligii Naționale. Gălăţenii se află pe locul 14 în clasamentul la zi și ar putea spera la victorii pe final de sezon cu Rapid, Miercurea Ciuc sau CSM Focșani. În acest sezon nu se retrogradează.

* Fetele de la CSU Hygienium și-au aflat adversarele pentru faza a treia a campionatului Diviziei A2, acolo unde se vor întâlni cele mai bune patru echipe ale Seriei Est. Pe lângă echipa gălățeană, în această fază vor mai concura Argeș Pitești, CSM București și CSM Focșani. Cele patru echipe se vor întâlni săptămâna viitoare, la București, în cadrul unui turneu în care se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar primele două clasate vor participa la faza finală a campionatului, alături de cele mai bune două echipe din Seria Vest.

Citit 897 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Martie 2022 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.