Start în play-off pentru Oțelul

Start în play-off pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Gruparea gălățeană se apropie din ce în ce mai mult de punctul culminant al sezonului – meciurile de baraj pentru promovare, începând de astăzi jocurile din play-off.

Oțelul a reușit să-și îndeplinească primul obiectiv din cei patru pași pe care îi are de parcurs până la promovare. S-a clasat pe primul loc în sezonul regulat, ceea ce i-a asigurat calificarea în play-off. Următorii pași sunt calificarea la baraj, trecerea de primul baraj și promovarea. Dar până atunci Dorinel Munteanu, managerul tehnic al gălățenilor, își dorește ca echipa sa să-și câștige toate meciurile și să încheie faza de play-off de pe primul loc. Primul meci, astăzi, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău.

"Pentru noi este un obiectiv să reușim să câștigăm faza de play-off, să ne clasăm pe primul loc. Nu ne interesează dacă acest lucru va fi un dezavantaj apoi la baraj (n.r.- cum a fost în sezonul trecut la ordinea meciurilor de la baraj), noi vrem să câștigăm pe teren meciurile. Aerostar Bacău e o echipă bună, cu care am făcut și un amical în iarnă, care își pregătește sezonul viitor. Nu va fi un meci ușor, dar noi vrem să ne impunem", a spus Munteanu.

Cu prilejul aniversării a 40 de ani de la inaugurarea stadionului, conducerea Oțelului a decis să lase intrarea liberă la meciul cu Aerostar.

"Jucătorii au fost impresionați când au văzut peste 3.000 de spectatori la meciul cu Buzăul, deși era foarte rece afară. Sperăm ca acum cu Aerostar să avem și mai mulți fani alături de noi, pentru că ei sunt foarte importanți pentru club și pentru echipă", a adăugat Munteanu, care nu se va putea baza pe Țica și Yabre, ambii accidentați, dar va reveni Sîrghi.

Tot în faza de play-off a seriei a II-a din a treia ligă se joacă și CSM Focșani – Metalul Buzău. Situația în clasament la start de play-off se prezintă astfel: 1. Oțelul 46 puncte, 2. CSM Focșani 44 p, 3. Metalul Buzău 33 p, 4. Aerostar Bacău 31 p.

În Seria I, în play-off, se vor juca meciurile: Dante Botoșani – Hușana Huși, Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți. Clasament: 1. Dante 40 puncte, 2. Foresta 35 p, 3. Bucovina 35 p, 4. Hușana 28 p.

Astăzi joacă și Lieștiul

Sporting este pregătită pentru meciurile din play-out în care dorește o evoluție și o clasare cât mai bună. Nu s-a putut pe locul patru, acum are ca obiectiv să se claseze pe locul al cincilea. Primul meci se joacă astăzi, la ora 17,00, acasă, cu Sportul Chiscani, un meci care să le aducă numai satisfacții, victorie și multe goluri. În lot sunt unele probleme, rezolvabile, Cucu e nerefăcut încă, Ieremie a revenit, au fost și 2-3 jucători cu ușoare simptome de gripă, dar se speră în revenirea lor până la ora meciului.

Citit 2469 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Aprilie 2022 07:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.