Oțelul a mărit ecartul în clasament. Jucătorii s-au mobilizat pentru cei 6000 de spectatori

Oțelul a mărit ecartul în clasament. Jucătorii s-au mobilizat pentru cei 6000 de spectatori
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Trupa lui Dorinel Munteanu s-a impus în fata principalei contracandidate la promovare din seria sa și a mărit ecartul în clasament. După o săptămână agitată, ca urmare a prestațiilor mai puțin reușite din ultima vreme, jucătorii Oțelului au reușit să se mobilizeze exemplar în fața ocupantei locului secund din seria a II-a – CSM Focșani. La această mobilizare au contribuit din plin și cei aproximativ 6.000 de spectatori prezenți în tribune.

Fără să aibă prea multe emoții pe faza defensivă, elanul primit de pe urma încurajărilor din tribune a început să fie concretizat în ocazii de gol, iar apoi chiar într-o reușită pe tabela de scor prin Cisotti (min. 41), care a marcat dintr-o poziție dificilă, cu șut din vole. Partea secundă a început cum nu se putea mai bine, Jardan a majorat diferența la capătul unui corner. Apoi, până la final, a existat numai o echipă pe teren – Oțelul, ajutată și de eliminarea lui Săpunaru. Oțelul: Ursu – Rus, Sârghi, Ghiocel, Nedelea – Cireș, Neagu, Jardan – Cisotti, Cârjan, Nica. Au mai intrat: Adăscăliței, Savu, Farcaș, Serrant-Green și Nistor. De remarcat faptul ca Sârghi a ieșit accidentat de pe teren, un verdict în cazul său urmând a fi dat în zilele următoare.

Oțelul a ajuns la 52 de puncte în clasament, cu cinci mai multe decât CSM Focșani. Ambele echipe sunt ca și calificate la baraj, iar un succes în etapa viitoare pentru Oțelul ar confirma acest lucru cu șase etape înainte de final. În celălalt meci al rundei, Aerostar Bacău – Metalul Buzău 6-0. Etapa următoare: Metalul Buzău – Oțelul și CSM Focșani – Aerostar Bacău.  

Revanșă, cu vârf și îndesat

Sporting Liești a învins sâmbătă, cu 4-1 (1-0), pe Viitorul Ianca, la capătul unui joc controlat cu autoritate. Succesul constituie o revanșă, după cele întâmplate în acest sezon, meritul revenind întregului lot de jucători. Victoria a fost conturată încă de la început, cu două goluri marcate de Grigoraș, din centrarea lui Iancu, pentru ca apoi Iordache să transforme o lovitură liberă. După ce brăilenii au redus scorul, gazdele au apăsat pe accelerație, sprintând spre o victorie foarte clară, materializată din reușitele lui Al. Stan (min. 74 si 86). Sporting a mai înscris de două ori, goluri anulate pe motiv de ofsaid, dar și o bară a lui Mihu. Echipa aliniată: A. Brăneț – Bucevschi, Voicu, Maftei, Năstase – Munchiu, Mihu – Stan, Iordache, Iancu – Grigoraș. O surpriză la cei introduși după pauză, a apărut Stelian Cucu, după o accidentare, alături de el mai evoluând Bârlădeanu, Chiriac, Sevastian și Iftimie. Următorul meci are loc vineri, la Rm. Sărat.

Citit 4185 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2022 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.