Gălățenii de la United, încrezători înaintea finalei

Gălățenii de la United, încrezători înaintea finalei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de futsal United Galați se pregătește de cele mai importante partide ale sezonului, astăzi urmând să înceapă seria de jocuri din finala campionatului, cu Autobergamo Deva.

După câștigarea "Cupei României", gălățenii de la United au dat de gustul trofeelor, așa că vor să reușească eventul, prin câștigarea campionatului. Pentru acest lucru, Ignat și compania vor trebui să treacă în finală de Autobergamo Deva. Se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri, cu primele două dispute programate, astăzi și mâine, la Deva. Apoi urmează două jocuri la Galați, iar dacă va fi nevoie de meci decisiv (al cincilea) acesta se va disputa la Deva, grație clasării mai bune în sezonul regulat a celor de la Autobergamo.

Încrederea este un atu important înaintea finalei, iar cei de la United sunt chiar foarte încrezători înaintea primelor două confruntări. Tonul acesta al încrederii pornește, în primul rând, de la Florin Ignat, antrenorul-jucător de la United, care speră în două succese din start.

"Mă aştept la meciuri exact cum au fost și cele din campionat, adică foarte echilibrate. Consider că sunt șanse 50-50, orice este posibil. Se întâlnesc cele mai bune echipe din Liga I și sperăm să oferim un spectacol frumos. Ne dorim să obținem două victorii în deplasare, dar va fi foarte greu. Oricum o să se joace cu trofeul pe masă la Galați, dar sperăm să fim noi mai aproape de el. Din fericire, nu avem probleme de lot, cred că e prima oară când pot să spun acest lucru, pentru că am avut un sezon foarte greu, mereu au fost jucători indisponibili", ne-a spus Ignat.

Cu mare dorință de a da totul pe teren s-a declarat de acord și Robert Crișan, unul dintre jucătorii de bază ai echipei. "Urmează două meciuri foarte grele, la Deva. Sperăm să le câștigăm pe ambele, pentru că de asta ne antrenăm zi de zi. Sperăm să revenim de acolo cu cel puțin un rezultat pozitiv. Atât eu, cât și colegii mei ne dorim foarte tare să câștigăm campionatul, pentru că venim după un sezon foarte bun. Sperăm să reușim să încheiem seria acasă, la Galați", ne-a declarat Crişan.

Finala se vede la TV

Primele două meciuri Autobergamo Deva - United Galați se vor juca la Deva, astăzi și mâine, ambele de la ora 18:00, și vor fi transmise în direct de DigiSport 4.

La începutul săptămânii viitoare, pe 9 și 10 mai (luni și marți), seria va continua cu două meciuri la Galați (al doilea doar dacă este necesar), la Sala Sporturilor "Dunărea". Meciul de luni este programat pentru ora 20:00, iar cel de marți se va juca de la ora 19:00. Ambele jocuri vor fi transmise de canalele DigiSport.

Citit 683 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 21:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.