Oțelul revine cu meciuri pe teren propriu

Oțelul revine cu meciuri pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul are nevoie de o victorie concludentă în jocul de astăzi, cu Metalul Buzău, pentru a-și liniști suporterii.

Cu toate că e pe primul loc în Seria a II-a a celui de-al treilea eșalon fotbalistic, la Oțelul nu e liniște aproape niciodată, mai ales când vine după un eșec pe terenul unui potențial adversar în finala de la baraj, cum a fost cazul în etapa din weekendul trecut, 0-1 cu CSM Focșani. Gălățenii au, astfel, o dublă-revanșă de luat în următoarele două meciuri de pe teren propriu. Mai întâi, e nevoie de un succes cu Metalul Buzău, astăzi, de la ora 18:00, pe Stadionul "Oțelul", iar apoi de o victorie concludentă sâmbătă cu Aerostar Bacău, având în vedere că la precedenta întâlnire cu băcăuanii, de pe teren propriu, s-a lăsat cu amenințări din partea antrenorului, din cauza jocului slab.

Chiar dacă este etapă intermediară, Dorinel Munteanu a spus că nu va recurge la mari modificări în primul "11". "Este important ca echipa să arate un joc din ce în ce mai consistent și tratăm fiecare meci la victorie, chiar dacă suntem deja calificați la baraj. Nu-i voi menaja pe jucători, nici nu voi face foarte mari schimbări în echipă, pentru că cine se ferește de accidentări acela se accidentează. Noi avem nevoie să fim în formă când jucăm la baraj, iar pentru asta e nevoie de meciuri, nu să-i menajăm pe jucători", ne-a spus Dorinel Munteanu, managerul tehnic al gălățenilor.

E de așteptat să absenteze și astăzi portarul Dur-Bozoancă, încă nerefăcut după accidentarea suferită în urmă cu două etape, dar și fundașul stânga Țica, de asemenea nerefăcut complet după o accidentare.

De reținut faptul că s-a trecut la ora de vară a disputării meciurilor, așa că de acum înainte toate meciurile din Liga a III-a se vor juca de la ora 18:00, așa cum este şi cazul meciului Oțelul - Metalul Buzău. De asemenea, au fost puse în vânzare și biletele pentru acest meci: 5 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I și 20 de lei la Tribuna Zero.

În clasamentul la zi din play-off: 1. Oțelul 58 puncte, 2. CSM Focșani 54 p, 3. Metalul Buzău 36 p, 4. Aerostar Bacău 35 puncte.

Sporting Lieşti merge la Chiscani

Echipa lieșteană Sporting joacă astăzi, în deplasare, la Sportul Chiscani, grupare fără puncte, așa că se întrevede o victorie a oaspeților, una chiar confortabilă. Elevii lui Cristian Brăneț sunt apți de joc, fără indisponibilități, astfel că pornesc mari favoriți, ca și în trecutele partide cu brăilenii din Chiscani, în campionat sau în play-out (5-0). Favoriți sunt și datorită faptului că în prezent domină faza de play-out a Seriei a II-a, cu patru victorii și un egal.

Citit 2270 ori Ultima modificare Marți, 03 Mai 2022 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.