Victorie lejeră pentru Oțelul

Victorie lejeră pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Gălățenii au controlat în totalitate partida de pe teren propriu de sâmbătă, scor 4-1, cu Aerostar Bacău, chiar dacă a fost primul joc din play-off (Liga a III-a, Seria a II-a) în care au primit gol. Acesta a venit dintr-un penalti dictat de centralul partidei. Per total, Oțelul a făcut un meci bun, încurajator pentru jocurile de baraj de peste trei săptămâni. Golurile gălățenilor au fost reușite de Cisotti (min. 7 și 63), Adăscăliței și Cîrjan. Oaspeții au egalat la 1, prin Gavrilă (penalti), dar la pauză a fost avantaj în favoarea gălățenilor (2-1).

Echipa aliniată: Ursu - Rus, Adăscăliței, Yabre, Nedelea - Neagu, Cireș, Cisotti - Savu, Green, Nica. Au mai intrat: Farcaș, Nistor, Țica, Cîrjan și Crîcimar.

Oțelul va juca tot pe teren propriu și în etapa viitoare, cu CSM Focșani, în penultima etapă din play-off.

Lieștenii, egal la Ianca

Cu egalul de sâmbătă, din deplasare de la Ianca, Sporting Liești se menține lejer în fruntea turneului play-out. În respectivul joc a fost 2-2, după ce brăilenii au condus cu 1-0 și 2-1, la capătul unei dispute echilibrate. Lieștenii au egalat prin Mihu (penalti), iar a doua egalare a fost adusă de fundașul Voicu. Gazdele au deschis scorul dintr-o mare poziție de ofsaid, la care antrenorul Cristian Brăneț a protestat și a fost trimis în tribune!

Echipa aliniată: A. Brăneț - Iancu, Voicu, Maftei, Năstase - Chiriac, Munchiu - Stan, Călin, Sevastian - Mihu. Au mai jucat: Grigoraș, Cucu și Iftimie.

În etapa următoare, lieștenii vor juca acasă cu CSM Rm. Sărat (2-2, în tur).

Citit 2814 ori Ultima modificare Luni, 09 Mai 2022 11:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.