Oțelul, la ultimul meci înaintea barajului de promovare

Oțelul, la ultimul meci înaintea barajului de promovare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul joacă astăzi ultima etapă de play-off, în deplasare la Metalul Buzău (ora 18:00).

Fără nicio miză reală de clasament, Oțelul se deplasează pentru meciul de la Metalul Buzău din ultima etapă de play-off cu gândul de a-și menaja cei mai importanți jucători din lot, în perspectiva barajului de promovare. Pentru gălățeni urmează o săptămână decisivă, cu meciurile tur-retur din semifinalele de accedere în al doilea eșalon, cu Foresta Suceava. Miercuri se joacă la Suceava, iar sâmbătă e returul la Galați. În acest sens, Oțelul a reușit să devanseze meciul de la Buzău pentru astăzi, în loc de mâine, cum ar fi fost programarea inițială. Mai mult, în ideea de a fi cât mai stăpâni pe forțele proprii în deplasarea de la Suceava, plecarea către nordul Moldovei e prevăzută a fi chiar de luni, cu două zile înainte de meci.

"Indiferent de situație, noi abordăm meciul la victorie, chiar dacă suntem siguri de primul loc. Știam de ceva timp că Foresta va fi adversarul nostru la baraj, cu toate că matematic abia acum s-a stabilit. Pe noi ne interesează în primul rând ceea ce jucăm noi și, bineînțeles, că studiem adversarul și vom da totul pentru a reuși să ne calificăm", a spus Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului.

Astfel, e posibil ca în meciul de la Buzău de astăzi, ce va putea fi urmărit live video pe conturile de YouTube și Facebook ale SC Oțelul, să fie folosiți jucători ce au evoluat mai puțin, precum Hagiu, Farcaș, Savu sau Green. De asemenea, ar putea fi un bun prilej pentru Sîrghi, Dur-Bozoancă și Țica să reia contactul cu meciurile oficiale înaintea barajului, după ce au suferit accidentări și au revenit recent la capacitate normală la antrenamente. Iată cum ar putea arăta echipa Oțelului: Dur-Bozoancă - Farcaș, Sîrghi, Hagiu, Țica - M. Cireș, Adăscăliței, Nistor - Savu, Green, Nica.

Calendar stabilit pentru sezonul următor

Altfel, Federația Română de Fotbal a făcut public calendarul competițional ca date de desfășurare pentru sezonul 2022-2023. Rămâne de văzut dacă Oțelul se va afla în Liga a II-a sau tot în a III-a. Oricum, sezonul în cel de-al doilea eșalon e programat să înceapă pe 6 august, cu șapte zile mai târziu față de ediția 2021-2022. În ceea ce privește Liga a III-a, noul sezon va începe exact la aceeași dată ca și anul trecut - 27 august.

Citit 2889 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2022 02:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.