Final de sezon cu victorie clară pentru fetele de la Universitatea

Final de sezon cu victorie clară pentru fetele de la Universitatea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru FC Universitatea a fost ultimul meci de pe teren propriu (la Schela!) şi a coincis cu un succes rarisim pentru acest sezon, 7-0 cu CSS Târgoviște, o colegă de eșalon alături de care va părăsi prima ligă. După această victorie, ultimele locuri din play-out le vor reveni celor două formații, poziții pe care nu mai au cum să le evite, întrucât au mai rămas de disputat jocurile unei singure etape.

Cele șapte goluri din victoria cu CSS Târgoviște au fost realizate de fetele de la Universitatea: Adelina Cimpoieș (2), Diana Drosu, Alexandra Condrea, Gabriela Lupu, Lidia Lașko, Maria Barcean. În afara marcatoarelor au mai evoluat în acest meci: Mădălina Grecu - Adelina Crăciun, Lavinia Bot, Ioana Sfetcu, Valentina Ivan și Beatrice Ghibirgiu.

Campionatul se încheie în weekend, când gălățencele urmează să joace în deplasare, la FC Femina Baia Mare.

"În acest sezon, am întâmpinat o serie de greutăţi, în special financiare, dar e bine că le-am depăşit cu brio şi am reuşit să încheiem competiţia. Am disputat 11 meciuri în turul campionatului (returul nu a mai avut loc), completate cu alte 10 meciuri în turneul play-out, în care am obţinut trei victorii. Am rulat un mare număr de jucătoare, dintre care multe sunt junioare", ne-a declarat Gabriel Călinescu, antrenorul şi preşedintele clubului.

Citit 710 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2022 05:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.