FOTBAL. Tricolorii, pe ultimul loc după manșele tur din grupă

FOTBAL. Tricolorii, pe ultimul loc după manșele tur din grupă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Chiar dacă a câștigat sâmbătă seară, scor 1-0, contra reprezentativei Finlandei, echipa națională a României se află în continuare pe ultimul loc din grupa 3 (Liga B) a Ligii Națiunilor. Astfel, la capătul manșelor tur (primele trei meciuri), România se află pe locul de retrogradare în Liga C.

Tricolorii au doar cele trei puncte obținute cu Finlanda, cu unul mai puțin față de nordici și de Muntenegru. Bosnia ocupă primul loc în grupă (5 puncte), poziție care aduce calificarea în Liga A și loc de baraj pentru Euro 2024.

Următoarele meciuri ale grupei sunt programate marți seară, de la 21,45, România – Muntenegru și Bosnia – Finlanda. După aceste meciuri naționalele vor intra în pauză până în septembrie, atunci când România mai are de jucat în deplasare cu Finlanda (23.09) și acasă cu Bosnia (26.09).

Altfel, în această seară sunt programate cinci partide din Liga Națiunilor: Danemarca – Austria, Franța – Croația (Liga A), Islanda – Israel (Liga B), Kazahstan – Slovacia, Azerbaidjan – Belarus (Liga C).

Citit 556 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iunie 2022 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.