Promovarea Unirii Braniştea în Liga a III-a se va decide în returul barajului

Promovarea Unirii Braniştea în Liga a III-a se va decide în returul barajului
Sursa foto: Sportul Ilustrat
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Rezultat nefavorabil în meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a pentru Unirea Braniștea. Campioana județului nostru (Liga a IV-a) a jucat în deplasare, la Victoria Traian (jud. Brăila), în fața căreia a înregistrat un rezultat negativ: 2-1 (1-0) pentru brăileni.

"Am început slab acest meci și am fost surprinși. În repriza a doua, am revenit în joc, dar insuficient pentru a obține un rezultat favorabil. Am ratat mult prea mult. În retur va fi nevoie de o altă atitudine, care să ne poată aduce promovarea mult dorită", ne-a declarat Vali Vrânceanu, managerul clubului.

Brăilenii s-au arătat mai motivați încă de la fluierul de start, ceea ce le-a adus avantaj pe tabela de scor. Autorul golurilor a fost Cosmin Chivu (la primul gol "ajutat" de fundașul Popa, iar al doilea fiind marcat cu un șut senzațional de la 20 de metri).

Echipa gălățeană a dominat categoric în mitanul al doilea, având o sumedenie de ocazii și peste 20 de cornere. În plus, la o acțiune a lui Răducan s-a opus bara!

Unirea a jucat în formula: Vlasie - Popa, Gâță, Manea, Hilohi, Murgoci, Năpârlică, Țicămucă, Stoian, Răducan, Spânache. Au mai intrat: Codreanu și Antofe.

Returul va avea loc sâmbătă, 25 iunie, de la 17,30, meciul urmând să fie găzduit de Stadionul "Oțelul".

Citit 2109 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iunie 2022 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.