Unirea Baniștea, succes categoric la Sarichioi

Unirea Baniștea, succes categoric la Sarichioi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Runda a doua a primei etape regionale a "Cupei României" a adus jucătorilor de la Unirea Braniștea un succes care ne scutește de prea multe comentarii.

"Am dominat foarte clar disputa, cu cei de la Pescărușul Sarichioi. Am marcat de opt ori, am avut o sumedenie de ocazii, printre care și trei bare. Ce mai, un succes categoric", ne-a spus Ovidiu Lupu, unul dintre antrenorii echipei.

Primul mitan a fost ceva mai cuminte, cu numai trei goluri. Iureșul la poarta gazdelor a venit după pauză, la finele celor 90 de minute scorul ajungând la 8-1. Ocaziile au abundat la o singură poartă, cu situații foarte clar, de unul la unul, plus trei bare. În concluzie, un scor care putea fi mult mai mare. Reușitele le-au aparținut lui Eduard Dumitru (proaspăt transferat de la Voința Cudalbi – care a marcat de trei ori), Lăutaru (două), Țicămucă, Spânache și Ciotârcă.

Echipa aliniată: Vicol – Popa, Antofe, Codreanu, Hilohi – Năpârlică, Manea – Custov, Răducan, Țicămucă – Dumtiru. Au mai intrat: Lăutaru, Gâță, Drăgan, Ciotârcă și Spânache.

Ultimul meci din această grupă de trei are loc miercuri, între echipele Voința Lanurile și Pescărușul Sarichioi. Dar locul 1 aparține categoric Unirii Braniștea, cu șase puncte (11-2 golaveraj).

În grupa Vrancea – Brăila – Constanța se va juca tot miercuri ultimul meci, Axipolis Cernavodă – Victoria Gugești, când dintre acestea va fi desemnată adversara brăniștenilor.

Finala regională va avea loc în weekend, sâmbătă, pe teren neutru, iar câștigătoarea se va califica pentru etapa întâi națională, cu echipe participante din liga a treia.

Până atunci, elevii antrenorilor Ionuț Niculcea și Ovidiu Lupu își vor continua pregătirile.

Citit 2241 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iulie 2022 23:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.