Unirea Braniștea a făcut scor la Limpeziș

Unirea Braniștea a făcut scor la Limpeziș
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Etapa a doua a celui de-al treilea eșalon de fotbal a fost favorabilă doar pe jumătate echipelor gălățene. În timp ce Unirea Braniştea a defilat pe terenul buzoienilor de la Voința Limpeziș, lieștenii de la Sporting au produs o surpriză urâtă, înregistrând o înfrângere pe teren propriu.

* Brăniștenii au dominat permanent disputa cu Voința Limpeziș. Acest derbi al nou-promovatelor a fost tranșat clar de către gălățeni, care s-au detașat încă din prima repriză: 4-0 la pauză, tot 4-0 la fluierul final. Scorul a fost deschis de Răducan (min. 12), juniorul Gherghișan a făcut 2-0, iar în minutul 40 tabela arăta deja 4-0, Edi Dumitru reușind să înscrie încă două goluri, ambele din lovituri libere de la marginea careului. Alte numeroase ocazii au fost tot în contul oaspeților, însă au rămas nefructificate.

Echipa aliniată de Ionuț Niculcea: Ursu - Mihai, Gâță, Voicu, Hilohi - Năpârlică, Murgoci - Oniciu, Răducan, Gherghișan - Dumitru. Au mai intrat: Manea, Tarozzi, Țicămucă, Spânache și Custov.

* Sporting Liești nu se descurcă prea bine în acest start de sezon. După 0-0 în prima etapă, cu nou-promovata Unirea Braniștea, a venit un rezultat și mai slab, 0-1 pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat. A fost 0-0 după primele 45 de minute, însă în mitanul al doilea cei care au marcat au fost oaspeții, prin Matei, iar punctele au luat drumul Râmnicului. La echipa oaspete a evoluat și gălățeanul Tudor Năstase, până în vară jucător al Lieștiului.

În runda următoare, Unirea joacă pe teren propriu cu Viitorul Ianca, iar Lieștiul are meci în deplasare la ultima clasată, Dacia Unirea Brăila (zero puncte, golaveraj 0-16, după două jocuri).

Citit 2292 ori Ultima modificare Duminică, 04 Septembrie 2022 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.