Oţelul şi Jandarmeria – în aceeaşi echipă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţeni, nu vă parcaţi maşina lângă stadion - riscaţi s-o aveţi blocată ore întregi *

Păzit de 80 de jandarmi, Oţelul joacă azi primul meci pe teren propriu (cu Pandurii Târgu Jiu). Şi în acest sezon, jandarmii poartă răspunderea ordinii şi siguranţei publice în zona stadionului - în timpul şi după terminarea jocului.

De asemenea, pe lângă asigurarea protecţiei autocarului Pandurilor, oamenii legii coordonează activitatea Poliţiei Comunitare şi sprijină clubul - în cazul identificării unor persoane suspecte care încearcă să pătrundă în incinta stadionului.

Jandarmii ne reamintesc că accesul pe stadion este interzis cu alcool sau petarde, aşa cum este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială sau la discriminări de orice fel.

În cazul în care spectatorii părăsesc arena sportivă înainte de terminarea partidei, aceştia nu vor mai avea acces în incinta stadionului, documentele de acces fiind valabile doar pentru o singură intrare.

Pentru evitarea blocării zonei imediate stadionului, fapt ce duce la îngreunarea transportului public de persoane, spectatorii care vin la stadion sunt rugaţi să-şi parcheze autoturismele într-o zonă  îndepărtată.

Citit 993 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.