„Oţelul nu va muri!”

„Oţelul nu va muri!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „12 echipe sunt în stare critică”, anunţă Mitică Dragomir, iar Unirea Urziceni, campioana de acum 2 ani, este în pragul colapsului * Ce se întâmplă cu Oţelul? „Vom rezista”, susţine Marius Stan *

„Sponsorii şi publicitatea s-au dus”

Aflat pe podium după primele două etape, clubul gălăţean de prim eşalon nu ştie dacă va câştiga şi meciul cu Fiscul, iar ultimele declaraţii din fenomen dau de gândit că activitatea din fotbalul autohton se va restrânge.

Unirea Urziceni, campioana de acum doi ani, pare captivă într-un labirint fără ieşire, iar Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste, a afirmat zilele trecute că majoritatea formaţiilor din campionat au mari probleme financiare:

„Sunt de partea lui Mircea Sandu în legătură cu orice propunere. Vom vedea în vara viitoare dacă mai putem continua cu 18 echipe în Liga I. La această oră sunt 12 echipe în situaţie foarte critică. Au murit sponsorii şi publicitatea din interiorul stadionului, nimeni nu mai vine cu bani la fotbal”. 

Mai sunt bani de dat din drepturile TV

Marius Stan, directorul general al Oţelului, este totuşi de părere că Dragomir exagerează.

„Păi, să se hotărască! Acum ceva timp spunea că trei echipe sunt gata să renunţe şi să nu participe la competiţie, iar acum sare direct la douăsprezece echipe. Nu ştiu care sunt criteriile după care a tras această concluzie, dar nu cred că este reală cifra înaintată de şeful LPF”. 

„S-o fi luat, probabil, după telefoanele pe care le-a primit în ultima săptămână după ce anunţase că mai sunt unii bani din drepturile de televizare pe care îi va împărţi în mod egal. Da, şi noi am sunat la Ligă, pentru că orice ban este important, dar asta nu înseamnă că suntem în pragul colapsului”, comentează oficialul roş-alb-albaştrilor.

Farmacie pentru bugetul „oţelarilor”

Aflat oricum în criză - deoarece costurile montării instalaţiei de nocturnă, aproximativ 700.000 de euro, vor fi suportate din propriul buget şi cu plata pe loc, nu în rate - clubul local de Liga I a reuşit să semneze un contract pe un an de zile cu o companie farmaceutică.

„Noul partener ne este de mare ajutor şi sperăm să mai aducem şi alte firme alături de noi”, declară directorul de marketing al Oţelului, Dragoş Ghiuţă.

Noul sponsor va vira în contul grupării dunărene 200.000 de euro, existând posibilitatea ca prezentul contract să fie prelungit cu încă douăsprezece luni. Să atragi patru miliarde şi jumătate de lei vechi pe timp de recesiune este chiar o performanţă!

Explicaţie foto: „Oţelarii”, cu Iorga în prim-plan, au şansa de a-şi vedea de treabă câtă vreme îşi vor primi salariile la timp

Citit 1700 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.