Unirea Braniștea, o surpriză plăcută

Unirea Braniștea, o surpriză plăcută
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În avancronica meciului Braniștea - CSM Focșani, managerul Vali Vrânceanu declara că dorește ca echipa să se ridice la nivelul adversarilor. Tactica impusă de antrenorul Ionuț Niculcea, plus prestația jucătorilor, au ieșit foarte bine - pentru că la finalul celor 90 de minute tabela le-a fost favorabilă, scor 2-1 (1-1). Scorul a fost deschis de focșăneni, prin Oprea (min. 25), dar la pauză tabela a fost egală. În min. 43, fundașul Mihai a fost faultat în careu și penaltiul acordat a fost transformat de Edi Dumitru. La 0-0, portarul Ursu s-a opus deschiderii scorului.

Repriza secundă s-a caracterizat printr-un joc ofensiv al oaspeților, gazdele punând accent pe faza defensivă. Minutul 75 a adus golul care a consfințit victoria: Răducan a avut o acțiune solitară, încheiată cu corner, iar în urma acestei faze, Spânache a fost faultat, iar arbitrul a acordat din nou lovitură de la 11 metri. A executat Răducan și s-a făcut 2-1.

Până la final, Braniștea a apărat cu brio rezultatul, fără ca oaspeții să mai reușească să-și creeze ocazii clare.

Echipa de start: Ursu - Mihai, Enache, Voicu, Hilohi - Năpârlică, Manea - Țicămucă, Răducan, Oniciu - Dumitru. Au mai jucat: Gâță, M. Cireș, Spânache, Postelnicu, Popa.

La Liești, Sporting a fost întrecută de liderul Metalul Buzău, cu 3-0 (0-0). Ocaziile lui Costea, Iordache și Călin n-au putut fi concretizate, în timp ce buzoienii s-au arătat mai inspirați. Golurile 2 și 3 au fost marcate în minutele de prelungiri (90+3 și 90+4).

Echipa aliniată: Vădeanu - Ștefănescu, Munchiu, Maftei, Sevastian - Chiriac, Mihu - Iordache, Călin, Stan - Costea. Au mai intrat: Cucu, Grigoraș, Angheluță şi Mohorâță.

În etapa viitoare au loc meciurile Dinamo Bacău - Sporting Liești și Unirea Braniștea - CSM Rm. Sărat.

Unirea are zece puncte, iar Lieștiul a rămas cu șase.

Citit 1818 ori Ultima modificare Duminică, 09 Octombrie 2022 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.