Gălățencele de la CSM vor reveni din pribegie

Gălățencele de la CSM vor reveni din pribegie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa feminină gălățeană de handbal a susținut duminică cel de-al șaselea joc din "Liga Florilor". Patru din cele şase jocuri au fost în deplasare, iar cele două de acasă le-au disputat la Brăila. Evident, o situație nedorită, dar de data aceasta nu a existat altă soluție, întrucât la Sala Sporturilor "Dunărea" au fost necesare lucrări de îmbunătățire a suprafeței de joc.

Cum Galațiul are o echipă foarte tânără, această situație nu i-a picat deloc bine. Bilanțul acestor șase meciuri se prezintă cu tot atâtea înfrângeri, iar poziționarea din clasament este neplăcută (ultimul loc).

Cel mai recent meci, cel cu HC Dunărea Brăila, de duminică, s-a încheiat cu scorul de 34-25 (17-10), dar, după afirmațiile antrenorului Valeriu Costea, "scorul este prea sever și nu reflectă fidel realitatea din teren. Jucătoarele au manifestat o creștere în evoluție, pe care o dorim accentuată. Sperăm ca la următorul meci, primul din acest sezon în fața propriilor suporteri, echipa să aibă altă atitudine şi chiar să obținem primul rezultat favorabil".

Următorul meci va fi cu Dacia Mioveni, programat pe 20 octombrie, la Sala Sporturilor "Dunărea".

Lotul CS Municipal, cu care abordează jocurile din acest sezon, se prezintă astfel: Bianca Aron, Nicoleta Petre, Alexandra Prodan - Ana Maria Lopătaru, Cristina Andrița, Mălina Bichir, Iulia Eiler, Iasmina Ichim, Mădălina Manolache, Daniela Corban, Mădălina Mureș, Katarina Mancici, Andreea Sandu, Bianca Zegrean, Andreea Taivan, Ivana Djurovici, Andreea Prescură, Andreea Merlă și Raluca Tănasă. Ultimele trei sunt, deocamdată, indisponibile.

Citit 1244 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2022 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.