Handbaliştii gălăţeni vor juca la Vaslui

Handbaliştii gălăţeni vor juca la Vaslui
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. Echipa masculină de handbal a CS Universitatea Galați are programate două meciuri până la finele acestei săptămâni. Astăzi, elevii prof. Florin Andronic se vor deplasa la Vaslui, pentru meciul cu echipa a doua a CS Municipal, iar duminică vor primi vizita formaţiei CS Municipal II Focșani. După cinci etape, gălățenii se află pe locul al treilea în Seria A.

LUPTE. Final de săptămână încununat de succes pentru secția de lupte libere a ACS Vipguard Tecuci. Finala Campionatului Național de lupte libere Under 11, desfășurată la Medgidia, a adus pentru tecuceni nu mai puțin de cinci medalii și un loc III pe echipe, din 38 de cluburi participante. La categoria 32 kg, Andrei Emilian Lefter a obținut locul I și medalia de aur, iar Andrei Brăilescu - locul II și Yilmaz Mihail Yildirim - locul III. La categoria 42 kg, Luis Alex Holea - locul II și Petru Cristea - locul III. Haydar Gabriel Yildirim și Andrei Prună s-au clasat pe locul cinci.

Emoțiile luptătorilor tecuceni vor continua săptămâna viitoare, când se vor deplasa la Târgu Mureș, unde se vor desfăşura finalele Campionatului Național Under 13.

Citit 588 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.