Handbalistele junioare de la CSM, surpriza campionatului

Handbalistele junioare de la CSM, surpriza campionatului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HANDBAL. Formaţia CSM Galați a învins echipa ACS Lucian Bute, cu scorul de 23-19, în Campionatul Național de handbal al junioarelor I. Elevele antrenoarei Sanda Asandei (ajutată de Relu Donțu) au produs surpriza campionatului, printr-un joc interesant, cu momentele importante bine gestionate.

TENIS. După ce a obţinut două victorii, gălățeanca Patricia Țig a fost eliminată în optimile de finală ale unui turneu ITF desfăşurat în Italia.

DANS SPORTIV. În competiția de 10 dansuri de la "Cupa Brașov", perechea gălățeană Tudor Bratu/ Alma Stoinoiu s-a clasat pe locul 3 la categoria Open Basic standard (din 27 de perechi) și pe locul 1 la categoria Open Basic latino. La rândul ei, perechea Alin Tudose/ Maria Gâscă a ocupat locul al cincilea la Open Basic standard.

FOTBAL. Echipele Under 17 și Under 19, participante în Campionatul Național de fotbal juniori, au susținut noi partide, în etapa a 9-a a competiției. Iată rezultatele înregistrate: CSM Galați - Dacia Unirea Brăila 1-0 și 10-0, LPS Focșani - LPS Galați 1-0 și 2-1, LPS Bacău - Oțelul 5-0 și 1-1.

În clasamentele la zi, situația gălățenilor se prezintă astfel: Under 19: CSM Galați (antrenor Tudorel Pelin) - locul 1, cu 21 de puncte, LPS Galați - locul 3, cu 18 puncte, Oțelul - locul 5, cu 13 puncte; Under 17: CSM Galați - locul 4, cu 16 puncte, Liceul Sportiv - locul 5, cu 14 puncte, Oțelul - locul 9, cu 4 puncte.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 673 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2022 14:38

1 comentariu

 • postat de Vasile
  Miercuri, 19 Octombrie 2022 10:20
  89.121.153.***
  Urmăriți “ Dansul Sportiv” !!! Patru perechi de dansatori pentru care părinții fac eforturi financiare deosebite si cu o contribuție financiară minima din partea clubului CSM, reușesc performante notabile ! Numai in ultima luna au devenit campioni naționali si au urcat pe podium la diferite concursuri desfășurate la București, Baia Mare. Brașov! Condițiile asigurate : transport care a durat si 12ire, cazare chiar si patru in camera! Au intrat in concurs si la ora 23 si totusi au câștigat, au fost pe podium!!! Domnilor de la CSM , când împărțiți fondurile pe secții sportive , țineți cont si de performante, nu de afinități! Gândiți-va ca doar echipamentul pentru patru perechi înghesuit in microbuz la ultima deplasare ajunge la 10000 euro!!!! In schimb toți copiii poarta si poate cu mândrie treninguri pe care scrie CSM Galati!!! Va bucurați când ies campioni , atunci sprijiniți-i! Oare seful(șefa) secției de dans sportiv a participat măcar la un concurs??? Nu mai vorbim de președintele CSM!!! Urmează un concurs ka Galati , poate le vine mai ușor, nu timp de12 ore cu microbuzul!! Aveți grija de acești copii , altfel cine stie pe la ce cluburi ajung!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.