Din sportul gălățean. United a învins Buzăul

Din sportul gălățean. United a învins Buzăul
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FUTSAL. United a câștigat, scor 7-5, meciul cu Luceafărul Buzău, sâmbătă seară, la Galați. A fost ultimul test înainte de săptămâna Ligii Campionilor. ”Viața liberă” vă invită să citiți în edițiile de marți și miercuri ample materiale referitor la organizarea grupei ”europene” de la Galați.

HALTERE. La actualele întreceri ale Campionatului European de juniori, ce are loc în aceste zile în Albania, gălățeanul Cosmin Florentin Isofache a cucerit trei medalii: aur, argint și bronz la categoria 55 kg. Cosmin  este elevul antrenorului Alexandru Dumitrescu la clubul din Piscu, iar în prezent se pregătește la Centrul Olimpic din Bistrița. În concurs se află și Alexandra Alexe, de la Clubul Dunărea, care urmează să intre în concurs.

FOTBAL. FC Universitatea a făcut un joc îndrăzneț, dar... ”noi, cu ocaziile, oaspetele, cu golurile”, ne-a spus Gabriel Călinescu, antrenorul clubului gălățean. Scorul final a fost 3-0 (2-0) în favoarea echipei Fair-Play București. La gălățence a revenit Loredana Nica, a cărei prezență s-a resimțit în jocul echipei.

Citit 850 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2022 12:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.