Din sportul gălățean. „Studentele”, înfrângere la Miercurea Ciuc

Din sportul gălățean. „Studentele”, înfrângere la Miercurea Ciuc
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FOTBAL. În primul eșalon feminin de fotbal s-au disputat jocurile a șapte etape. Ieri, gălățencele de la FC Universitatea au jucat la FK Miercurea Ciuc, unde au cedat la scorul de 0-8 (0-3).  În următorul meci, echipa noastră va juca cu CSM Alexandria, pe teren propriu.

LUPTE. Tecuceanul Antonio Ghiulai a fost eliminat de un luptător macedonean în preliminariile Balcaniadei de cadeți, concurs care s-a desfășurat în Sala Polivalentă din București. Sportivul de la Vip Guard a participat la categoria 57 kg. stilul lupte libere. Acesta și colegii săi Stoica Luca și Dezire Lefter vor participa, peste două săptămâni, la finalele Campionatului Național pentru cadeți de la Târgu Mureș.

KARATE. Participând la Campionatul European de karate fudokan, ce a avut loc în orașul Rimini, din Italia, sportivii Clubului Neko-Me Tecuci și-au adjudecat laurii victoriei. Aceștia au cucerit 48 de medalii, dintre care 15 medalii de aur, 11 de argint și 22 de bronz, sub îndrumarea antrenorului Angel Doncea.

VOLEI. În weekend s-au disputat jocurile primei etape a Diviziei A1 feminine. La Bacău, în meciul Știința – Argeș Pitești au evoluat și două jucătoare gălățene: Ana Maria Berdilă, la gazde, respectiv, Violeta Stan la Argeș. Au învins băcăuancele cu scorul de 3-0.

Citit 644 ori Ultima modificare Duminică, 30 Octombrie 2022 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.