Din sportul gălățean. Damian Băncilă, antrenor la Tg. Bujor

Din sportul gălățean. Damian Băncilă, antrenor la Tg. Bujor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FOTBAL. Echipa de fotbal Covurluiul Tg. Bujor are un nou antrenor. De două săptămâni, pe bujoreni îi pregăteşte gălățeanul Damian Băncilă, sub conducerea căruia au susținut două meciuri: 4-1 cu Alegria Matca și 3-1 la Viitorul Umbrărești. Ultimul meci a avut loc în acest weekend, în etapa a XI-a a Ligii a IV-a (ultima a turului de campionat). Băncilă are Licența A și a revenit în fotbal după un an de inactivitate!

BADMINTON. În Capitală s-au disputat întrecerile Campionatului Național Under 11 și Under 19. Gălățenii au fost prezenți cu patru sportivi, toți având evoluţii foarte bune şi clasări fruntașe, intrând astfel în posesia a cinci medalii. Sportivii medaliați aparțin Clubului Siderurgistul și CS Universitar. Vom reveni cu amănunte.

FOTBAL. Campionatul primului eșalon feminin de fotbal a avut etapă liberă în weekend, întrucât Selecționata României a susținut două partide amicale, cu Polonia și Cehia. Echipa gălățeană FC Universitatea va susține următorul meci în deplasare, la FK Odorheiu Secuiesc, partidă programată duminică, 20 noiembrie.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1545 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2022 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.