BASCHET. CSM Galați a luptat de la egal la egal cu Oradea

BASCHET. CSM Galați a luptat de la egal la egal cu Oradea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Publicul gălățean iubitor de baschet, în majoritate format de copii și tineri, a fost prompt la întâlnirea cu favoriții de la Sala Sporturilor ”Dunărea”, de miercuri seară. Atunci când CSM Galați a jucat primul meci de pe teren propriu din actuala ediție de campionat. A fost 75-84 cu CSM Oradea, una dintre pretendentele la titlu, la capătul unui meci în care gălățenii au ratat extrem de mult de la linia de libere. Practic, dacă ar fi avut un procentaj obișnuit la aruncările de libere, gălățenii ar fi putut să se impună, mai ales că meciul l-au început foarte bine, fiind în avantaj până spre finalul "sfertului secund".

Cel mai bun marcator din tabăra gălățenilor a fost coordonatorul Luka Mitrovici, cu 22 de puncte. Lista marcatorilor a fost completată de Prijovici (13 puncte), Stan (12), Calenic (8), Ciotlăuș (8), Petică (5), Hayes (5), Strong (2).|

CSM Galați rămâne cu trei victorii din cinci meciuri în Liga Națională de baschet masculin, cu șanse importante de a se clasa în faza superioară a competiției.

Pentru gălățeni urmează o deplasare la București, pe terenul nou-promovatei Laguna, sâmbătă, de la ora 17,00. Partida va putea fi urmărită live video pe canalul de YouTube al Federației – FRB TV.

Citit 669 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.