CSM Focşani – FCM Dunărea 0-4 (0-1)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii de la FCM Dunărea au mai susţinut un meci de verificare, la Focşani – al şaptelea din această perioadă precompetiţională.

Căldura insuportabilă a zilei de sâmbătă a îngreunat foarte serios misiunea jucătorilor. În ceea ce îi priveşte pe gălăţeni, aceştia au avut o primă repriză care nu l-a mulţumit în totalitate pe antrenor. S-a marcat, totuşi, un gol – autor fiind Cristea, care a fructificat o pasă venită de la Cucu (min. 28).

În general Viorel Tănase reproşează elevilor săi procentul mult prea mic al realizărilor faţă de numărul mare de ocazii create la poarta adversă. Motivul principal fiind lipsa de concentrare – capitol la care va lucra serios în următoarele două săptămâni.

În repriza a doua realizările s-au triplat. Mai întâi a marcat Vali Munteanu, printr-un şut plasat pe lângă… ex-gălăţeanul Borş. În afară de portar, la Focşani mai joacă fundaşul Toma (care este şi antrenor secund) şi Bucătaru – toţi trei evoluând şi la Oţelul în sezoanele din urmă.

Până la 4-0 au mai marcat Cârjan, cu capul, dintr-o pasă a lui Cristescu, şi Pribac, cu latul, din apropiere, pasator fiind acelaşi Cristescu.

Iată formaţia de debut în meciul de la Focşani: Posteucă – Agache, Marin, Velescu, D. Popescu – Grosu, Cioinac, Cucu, Cristea – State, Enache. Pe parcursul reprizei a doua au mai evoluat: Mindileac – Cristescu, Pribac, Daniel Florea, V. Munteanu, Căldăraru, Cârjan, Petică, Judeanu şi Bostan.

Întrucât startul oficial în noul sezon competiţional s-a amânat cu o săptămână, FCM Dunărea şi-a programat încă un meci de verificare. Acesta va avea loc miercuri, 18 august, în compania echipei Unirea Slobozia, din Liga a III-a.

O săptămână mai târziu (pe 25 august) dunărenii vor susţine primul meci oficial din această vară – în cadrul Cupei României.

Prima etapă în Liga a II-a va avea loc pe 28 august, când FCM Dunărea va juca pe teren propriu în compania fostei prim divizionare Gloria Buzău.

Citit 911 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.