Din sportul gălățean. Rapid - CSM Arcada, meci pentru podium

Din sportul gălățean. Rapid - CSM Arcada, meci pentru podium
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. În Sala ”Giulești” din Capitală se dispută un meci foarte important din campionatul masculin de volei. De la ora 15,00, se vor întâlni echipele Rapid și CSM Arcada. Un meci restant din prima etapă, un joc pentru podium, echipa învingătoare urmând să urce pe locul al treilea în clasament. Înaintea partidei, Arcada se află pe locul 4, cu 20 de puncte (setaveraj 22:7), iar Rapidul pe 5, cu un punct mai puțin (setaveraj 20:7). Întâlnirea se anunță interesantă, campionilor noștri opunându-li-se o echipă bine pregătită (antrenor Cristian Chițigoi), cu un loc structural schimbat față de sezoanele anterioare. Va arbitra cuplul Bogdan Stoica (București) - Marius Ștefurac (Ploiești).

HANDBAL. Astăzi, de la ora 17,00, la Sala ”Siderurgistul”, echipa a doua a CS Municipal Galați va întâlni CSM Făgăraș, în eșalonul secund de handbal feminin.

Mâine, 8 decembrie, sunt programate și două jocuri de junioare ale CS Municipal. Junioarele I vor evolua pe teren propriu, într-un derbi local, cu CS Școlar Galați (Sala ”Siderurgistul”, ora 17,00), iar echipa junioarelor III se va deplasa la LPS Buzău.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 729 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2022 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.