Oțelul continuă campania de transferuri

Oțelul continuă campania de transferuri
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Fanii gălățeni au avut motive de bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă, cu mutări favorabile în rândul lotului echipei favorite.

Anul 2022 a fost unul de vis pentru Oțelul și pare să se încheie într-o notă pozitivă, prin prisma faptului că gruparea gălățeană se preocupă din timp pentru modificările de la nivelul lotului. Au fost anunțați deja, în mod oficial, doi noi jucători: Octavian Ursu și Antonio Cruceru.

Ursu (28 ani) este golgheterul lui CSC Șelimbăr, formație pentru care a marcat un gol spectaculos chiar în poarta Oțelului, la meciul din turul campionatului. În vârstă de 28 de ani, joacă pe postul de mijlocaș stânga.

Cruceru (26 ani) este un fotbalist obișnuit cu nivelul Ligii a II-a, unde a evoluat mult timp la echipe implicate în lupta pentru promovare. În sezonul în curs, mijlocașul central a jucat pentru Unirea Slobozia, dar a schimbat steagul pentru care va lupta în partea a doua a sezonului pentru cel roșu-alb-albastru al Oțelului.

Faptul că cei doi au semnat din timp indică semne bune pentru Dorinel Munteanu, care îi va avea pe jucătorii aduși până acum încă de la startul pregătirii de iarnă.

Jucători pentru încă trei posturi

Oțelul mai caută jucători pentru încă trei posturi, fiind în pline negocieri pentru mai multe variante de jucători care să acopere locurile dorite. Cel mai evident, este nevoie de un atacant, mai ales că Bokhasvili și Berisha sunt pe picior de plecare. Celelalte două posturi vizate sunt de cel puțin încă un mijlocaș central și un fundaș stânga. De asemenea, se caută variante pentru un jucător care să se încadreze în regula Under 19. Se poartă negocieri, fără mari șanse de reușită la acest moment, cu Alexandru Musi (FCSB), unul dintre cei mai talentați fotbaliști disponibili pentru această categorie. Problema cea mai mare este că cei de la FCSB înclină mai mult să-l trimită la Iași, la contracandidata Oțelului.

Plecările, încă în stand-by

La capitolul oficializării plecărilor, clubul gălățean păstrează liniștea momentan, ceea ce înseamnă că n-a ajuns încă la acord de reziliere cu niciunul dintre cei vizați pentru înlăturare. Cei trei de pe lista neagră sunt Kip, Bokhasvili și Markovici, la care se adaugă și Berisha, iar lista ar putea continua, în funcție de mai multe aspecte, cu Nedelea, Mitoi sau Ilieș.

Reunirea lotului pentru jucătorii Oțelului este programată pe 9 ianuarie, după care vor fi efectuate două cantonamente. Primul, în zona Vatra Dornei, iar cel de-al doilea în plan internațional, cel mai probabil în Antalya.

Citit 5896 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2022 05:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.