Din sportul gălățean. Braniștea și Lieștiul, înapoi la treabă

Din sportul gălățean. Braniștea și Lieștiul, înapoi la treabă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FOTBAL. Echipele din Braniștea și Liești au încheiat vacanța competițională și începând de astăzi se prezintă la programul de pregătire pentru sezonul de primăvară. Cele două formații ce activează în Liga a III-a, Seria a II-a, ocupă locurile 3, respectiv, 6. Braniștea a acumulat 31 de puncte, iar Sporting Liești 24 de puncte.

ATLETISM. La Bacău s-a desfășurat prima competiție atletică a anului, a 38-a ediție a ”Cupei Bistrița”. Concurând în cadrul probei de 400 m, Daria Rebeca Ciocan (foto) s-a clasat pe locul al doilea. Gălățeanca, (legitimată la CS Municipal), a parcurs distanța în 59, 59 secunde. În aceeași probă, Georgiana Oprea (LPS Galați) s-a clasat pe poziția a 14-a, cu 69, 69 secunde. Rebeca a alergat și în proba  de 60 m, obținând al patrulea timp în calificări – 7,95.

HANDBAL. CS Municipal București (ce o are în lot și pe gălățeanca Dindiligan) a înregistrat încă o victorie de mare prestigiu, 40-31 cu danezele de la Odense, în Liga Campionilor. Golghetera partidei a fost aceeași Cristina Neagu, cu zece reușite, aflându-se foarte aproape  de o mie de goluri marcate, cifră pe care până în prezent n-au atins-o decât două jucătoare din handbalul mondial.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1201 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2023 13:15

1 comentariu

  • postat de Gh
    Luni, 16 Ianuarie 2023 06:20
    86.124.201.***
    Meci de hochei foarte taresâmbătă și duminica la Galati. CSM Galati- Steaua București.Ziariști ai VL de ce dormiți și nu promovați astfel de evenimente?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.