Din sportul gălățean. Se pregătesc performanțele acestui an

Din sportul gălățean. Se pregătesc performanțele acestui an
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HALTERE. "Am avut o scurtă vacanță în așteptarea apariției calendarului sportiv. Acesta a apărut și primul concurs al anului va avea loc la începutul lunii martie - Campionatul Național pentru sportivi de 9-12 ani, unde îi vom avea înscriși pe Bianca, Valentin și Robert Andronache. Urmează, în luna mai, calificările la seniori, unde va participa Andreea Penciu", ne-a comunicat prof. Nițu Bădărău, antrenorul halterofililor de la CS Universitatea Galați. De la acesta am mai aflat că la Piscu se antrenează și o speranță a sportului celor puternici - Dumitrel Tăbăcaru, însă acesta, de loc din Piscu, reprezintă în competiții pe Rapid București.

VOLEI. Joi, 26 ianuarie, în capitala Ciprului, este programat un meci internațional de volei, între campioana acestei țări, Omonia Nicosia, și Maccabi Tel Aviv, în cupele europene. Partida va fi condusă de arbitrul gălățean George Grădinaru.

FOTBAL. Debutează meciurile amicale de fotbal și pentru echipele din Liga a III-a. Primul dintre ele va fi cel dintre Unirea Braniștea, locul 3 în Seria a II-a, şi Siretul Cosmești, fruntașă în Liga a IV-a. Partida este programată sâmbătă, 28 ianuarie, la Galați.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 704 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2023 07:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.