Campionii la „Dragon Boat” au alergat de Mica Unire

Campionii la „Dragon Boat” au alergat de Mica Unire
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Canotorii au dat apa pe uscat în acest an și de 24 Ianuarie au purces într-o alergare simbolică, până la granița cu Republica Moldova.

Traseul strada Basarabiei  - Vama Giurgiulești a fost parcurs, în regim de semimaraton, de 17 alergători pasionați, însoțiți de un singur biciclist: Cristi Boczar, reprezentant al Clubului Sportiv Nautic Mila 80 Galați, un împătimit al sporturilor pe apă, s-a alăturat grupului de alergători pe două roți. ”Am zis, anul acesta, să facem altceva și am dat apa pe uscat. Am mers cu bicicleta, ceilalți colegi au alergat. Vremea a fost bună și abia așteptăm să vină luna februarie, să ne întoarcem pe apă, la antrenamente”, ne-a transmis Cristi Boczar, la finalul semimaratonului.

Printre alergătorii care au marcat Mica Unire prin parcurgerea a peste 20 de kilometri s-a aflat și domnul Valentin Tudose, veteranul echipelor de la ”Dragon Boat” și ”caiac-canoe”, care, la 61 de ani, a arătat încă o dată că nu e prea târziu să ții pasul cu vremea și... vremurile. Atletul pentru care vârsta nu e decât un număr în buletin face parte din echipajul sută la sută gălățean, deținător al titlurilor de campion național la ”Dragon Boat”, probele de seniori și masters.

Citit 1037 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2023 07:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.