CSM Arcada, ieșire onorabilă din arena europeană

CSM Arcada, ieșire onorabilă din arena europeană
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cea mai bună echipă din competiția internă a ultimilor ani, multiplă campioană, CSM Arcada, şi-a încheiat onorabil parcursul în Europa. A eliminat, în acest sezon, patru echipe din trei țări, Serbia, Bulgaria și Finlanda, și s-a prezentat onorabil în "dubla" cu o adversară din Italia, țară recunoscută pentru nivelul puternic al voleiului său.

Miercuri seară, a avut loc returul cu italienii de la Piacenza. După ce a pierdut greu la Galați, cu seturi încheiate la 24 sau 22, Arcada a dat și în deplasare o replică bună. Gălăţenii au pierdut în final cu 1-3. Evoluția primului set, adjudecat cu scorul de 31-29 de băieții lui Sergiu Stancu, a impresionat plăcut pe tărâm italian. Au fost apoi două acte mai modeste - cedate la 10 și 12 (exact seturile de care Piacenza avea nevoie pentru calificare) - dar au încheiat într-o postură de echipă europeană, ducând setul patru până la 23-25.

Întâlnirea, urmărită cu interes, a fost arbitrată de doi balcanici: grecul Avramidis și bulgarul Barbanov.

Echipa de start a arătat astfel: Vilimanovici, Malescha, Bala, Sobirov, Magdaș, Madsen - Kantor (libero). Au evoluat și ceilalți jucători trecuți pe foaia de arbitraj: Talpă, Rață, Lescov, Butnaru, Smits și Cristudor.

Din acest weekend, CSM Arcada se întoarce la competiția internă, având de jucat cu VM Zalău, sâmbătă, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor "Dunărea".

Citit 852 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 14:18

1 comentariu

  • postat de Un galatean
    Vineri, 27 Ianuarie 2023 17:30
    82.76.59.***
    Bravo Arcada, pentru parcursul ce l ati avut, pentru ca doar datorita voua se mai aude de galati….ramaneti mandria galatenilor, sigur daca si maharii galatiului ar fi rezonat la succesele voastre, poate, ca alta ar fi situatia, dar, probabil, ca i intereseaza NU…
    BRAVO BAETI, BRAVO ARCADA.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.