Oțelul, al doilea egal în meciurile amicale din Antalya

Oțelul, al doilea egal în meciurile amicale din Antalya
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gruparea gălățeană se află în plin stagiu de pregătire centralizată, în Antalya (Turcia), acolo unde a ajuns la al doilea meci amical încheiat la egalitate, din tot atâtea meciuri.

După 0-0 cu o echipă din al doilea eșalon din Macedonia de Nord, Oțelul a făcut tot egal, luni seară, scor 1-1, cu FK Olympic Taşkent (prima ligă din Uzbekistan).

Unicul gol al gălățenilor a fost reușit de mijlocașul Antonio Cruceru (min. 10), fotbalist sosit în această iarnă sub comanda lui Dorinel Munteanu. Egalitatea a fost restabilită în minutul 47, iar gruparea gălățeană a trecut pe lângă marcarea celui de-al doilea gol prin Chirițoiu și Yabre, care au nimerit bara.

Echipa folosită: Dur-Bozoancă - Farcaș, Yabre, Zivulici, Panait - Neagu, Jardan, Cruceru - Maxim, Chirițoiu, Nica. Au mai intrat: Pop, Nedelea, Rus, Ghiocel, Gorovei, Bordun, Adăscăliței, Cisotti, Ursu, Ciobanu și Scocîlcă.

Ultimul meci de pregătire al gălățenilor din cadrul cantonamentului din Antalya este programat joi, 9 februarie, cu nemții de la Ulm (Liga a patra), iar vineri delegația gălățeană se va întoarce acasă.

Citit 1572 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2023 07:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.