Probleme pentru Oțelul, înainte de reluarea Ligii a II-a de fotbal

Probleme pentru Oțelul, înainte de reluarea Ligii a II-a de fotbal
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul se confruntă cu probleme în fața porții, după ce n-a marcat decât o singură dată în cele patru jocuri amicale pe care le-a disputat în pauza de iarnă. Campionatul se reia sâmbătă, cu un meci dificil la CSM Slatina.

Oțelul nu pare să se afle într-o formă prea bună, cel puțin din punct de vedere ofensiv, înaintea reluării sezonului competițional din Liga a II-a. Gălățenii s-au întors din cantonamentul efectuat în Antalya (Turcia), cu un bilanț de două remize și un eșec, golaveraj 1-3, iar lucrurile n-au arătat prea bine nici la ultimul test. Oțelul s-a deplasat la Buzău pentru a juca împotriva celor de la Metalul (locul 2 în Liga a III-a, Seria a II-a) și n-a reușit să facă un joc încurajator pentru perspectiva meciurilor oficiale. A fost 0-0 și echipa noastră a bifat al treilea meci, din cele patru, fără să marcheze.

Mai mult, problemele de atac sunt din ce în ce mai îngrijorătoare, în ideea în care George Cîrjan, golgheterul echipei, va absenta de la primul joc oficial. Cîrjan, revenit după o accidentare suferită în meciul cu FCSB (0-0, în "Cupa României"), nu este refăcut complet și va lipsi din deplasarea de la Slatina.

Dorinel Munteanu, dezamăgit de lipsa eficienței

La finalul meciului cu Metalul Buzău de vineri, Dorinel Munteanu, managerul tehnic al gălățenilor, s-a declarat extrem de nemulțumit de atitudinea elevilor săi și, în special, de faptul că n-au reușit să fructifice ocaziile create.

"Nu am reușit să marcăm nici în acest joc. Nu știu unde le este mintea jucătorilor! Am așteptări mai mari de la unii dintre ei. Am vorbit omenește cu ei, văd că nu s-au trezit. Sper ca până la jocul cu Slatina să găsesc cea mai bună formulă. Chiar dacă nu am început jocul de la Buzău cu formula pe care o voi folosi sâmbătă, m-au dezamăgit unii dintre jucători. Nu vreau să dau nume, dar nu sunt mulțumit. Nu am un prim unsprezece stabilit. Voi trage concluziile după aceste patru jocuri de pregătire, chiar dacă au fost rezultate negative", a spus Munteanu.

Oțelul va juca sâmbătă, 25 februarie, de la ora 12:00, în deplasare la CSM Slatina. După acest meci, mai sunt de disputat alte două jocuri din sezonul regulat: acasă cu FK Miercurea Ciuc și în deplasare la CSC Dumbrăvița.

Gruparea gălățeană se află pe locul al treilea în clasamentul la zi, cu 31 de puncte (la egalitate cu locul al doilea - Poli Iași), cu șase puncte avans față de locul 7 (prima poziție sub linia de play-off), ocupat de Miercurea Ciuc.

În clasamentul golurilor marcate în Liga a II-a, Oțelul ocupă abia locul al nouălea, cu 19 goluri înscrise, în cele 16 meciuri disputate.

Sporting Liești, 2-2 cu Viitorul Ianca

Echipa lieșteană de Liga a III-a (locul 6) a susținut, în weekend, cel de-al treilea meci de verificare. După două victorii, cu Gugești (3-2) și Focșani (2-0), sâmbătă, elevii profesorului Cătălin Savu i-au avut ca parteneri de verificare pe colegii de competiție de la Viitorul Ianca (antrenor Viorel Tănase).

Un meci foarte util, cu un joc intens și plin de ambiții, jucătorii celor două echipe cunoscându-se foarte bine. A rezultat un scor de egalitate, 2-2, după ce lieștenii au condus cu 1-0 și 2-1. Egalarea decisivă a venit în min. 86. Golurile gazdelor au fost reușite de Crihană (din lovitură liberă) și Munchiu.

Echipa aliniată de Sporting: A. Brăneț - Chiriac, Maftei, Iacob, Sevastian - Dulgheru, Cucu, Crihană, Al. Stan - Mihu, Costea. În repriza a doua au intrat și ceilalți jucători din lot.

Sâmbătă, 25 februarie, lieștenii vor juca împotriva unei alte echipe brăilene - Victoria Traian, pregătită de fostul ”oțelar” Puiu Antohi.

Florin Radu, Gh. Arsenie

Citit 6535 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2023 07:43

3 comentarii

  • postat de Mario
    Luni, 20 Februarie 2023 11:01
    89.137.136.***
    E o vorbă...că de ce ți e frică nu scapi...în meciurile amicale din Turcia...după 3 jocuri...în care au dat doar un gol...s au văzut problemele reale...ale echipei...și anume că nu reușesc să finalizeze din poziții favorabile...problema...sesizată și de Munteanu...dar ascunsă așa sub preș...I a lăud
    0
    0
  • postat de Ubba
    Luni, 20 Februarie 2023 05:20
    5.13.233.***
    Ori nu au viziune de a imp[inge mingea in poarta ori cauta sa fenteze mai mult decat e necesar chiar ca le liseste ceva , schemele de joc si incredera in sine ca poate rezolva un meci
    0
    0
  • postat de Ionuț
    Duminică, 19 Februarie 2023 21:43
    86.124.202.***
    Lipsa transferurilor necesare promovării denotă faptul că nu există banii necesari acestui deziderat. Rămâne că suporterii și Dorinel să suplinească carențele de la nivelul lotului.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.