Oțelul - FK Miercurea Ciuc, primul meci al anului pe teren propriu

Oțelul - FK Miercurea Ciuc, primul meci al anului pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Fotbaliştii gălățeni au de jucat pentru prima oară pe propriul teren în 2023, iar fanii roș-alb-albaștrilor se pregătesc să umple tribunele propriului stadion.

Partida Oțelul - FK Miercurea Ciuc se joacă vineri, ora 17:00, la Stadionul "Oțelul" și are toate premisele unui mare meci, pentru că sunt două echipe implicate în lupta pentru promovare. Gruparea gălățeană are calificarea în play-off asigurată în cazul unui succes, fără să mai aștepte celelalte rezultate ale rundei, în timp ce oaspeții își agață speranțele de play-off de un succes la Galați, unde nimeni altcineva n-a reușit să se impună într-un meci de campionat de două sezoane încoace!

Antrenorul Dorinel Munteanu este optimist înaintea partidei și este nerăbdător de reîntâlnirea cu suporterii. "În tot acest campionat sau de când am preluat echipa, suporterii noștri au fost mereu al 12-lea jucător. Ne-au susținut, ne-au încurajat, băieții simt aportul lor și sper ca și în meciul de vineri să vină în număr cât mai mare la stadion să ne împingă de la spate pentru un succes. Cu o victorie, vom fi siguri de calificarea în play-off și după aceea ne vom gândi mai departe. Teamă nu-mi este de o reacție a suporterilor noștri vizavi de echipa oaspete. Suporterii noștri au fost un exemplu pentru toată țara până acum, sub nicio formă nu avem nimic de împărțit cu adversarul nostru în afară de cele trei puncte", a spus Dorinel Munteanu, înaintea meciului.

Femeile au acces gratuit

Datorită faptului că luna martie este recunoscută drept luna în care sunt celebrate femeile, conducerea SC Oțelul a decis ca accesul la stadion să fie gratuit pentru femei la meciul cu FK Miercurea Ciuc, de vineri. Altfel, biletele au fost puse la dispoziție pentru achiziționare încă de la începutul săptămânii și se vor găsi în continuare la casele de bilete din jurul stadionului și în ziua meciului.

Sîrghi și Cîrjan, apți pentru meci

Vizavi de informațiile apărute în spațiul public zilele trecute, Cristi Sîrghi a dezmințit că ar avea nevoie de intervenție chirurgicală și a declarat că este apt 100% pentru a contribui la îndeplinirea obiectivului. "Mă pregătesc alături de echipă, nu am nicio problemă medicală. Într-adevăr, am fost indus în eroare la un moment dat de un medic, dar lucrurile au fost lămurite și sunt apt în totalitate. Sunt disponibil să intru pe teren dacă este nevoie de mine pentru îndeplinirea obiectivului", a declarat Sîrghi.

Pe lângă Sîrghi, o altă veste bună vine pentru fanii Oțelului în privința golgheterului George Cîrjan. Acesta s-a antrenat normal în ultimele zile și e de așteptat să facă parte din lotul pentru meciul cu FK Miercurea Ciuc.

Citit 1748 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2023 07:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.