Pentru Unirea Braniștea, play-off la orizont

Pentru Unirea Braniștea, play-off la orizont
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La începutul sezonului, după promovarea în Liga a III-a, conducerea clubului din Braniștea a stabilit ca obiectiv clasarea pe locul 6. Dar iată că lucrurile au mers mult mai bine decât se aștepta și, la încheierea meciurilor din toamnă, Unirea a încheiat pe un onorant loc trei, după Rm. Sărat și Metalul Buzău, dar înaintea lui CSM Focșani și Aerostar Bacău. Practic, disputa pentru play-off se va duce între aceste cinci echipe, cu speranțe că la finiș formația din Braniștea să se afle printre ele.

Campania pregătirilor de iarnă a fost cât se poate de reușită, completată cu un cantonament în zona Almeria (Spania), cu multe antrenamente, dar și cu patru jocuri de verificare. În total au fost opt meciuri amicale (cu cele patru de acasă), în care s-a putut verifica potențialul jucătorilor.

Rezultatele din plan local au fost: 4-0 cu Dacia Unirea Brăila, 4-0 cu Siretul Cosmești, 3-0 cu Viitorul Ianca și 3-0 cu Viitorul Cireșu, iar în Spania: 6-0 cu Cuevas, 1-2 cu Pulpileno, 4-1 cu CD Vera și 2-0 cu CF Huercal-Overa.

Lotul de 26 de jucători a suportat unele modificări și se prezintă astfel: Ursu, Butunoiu, Petrea - Popa, Mihai, Enache, Voicu, Gâță, Manea, Hilohi, Dima, Năpârlică, Murgoci, Postelnicu, D. Cireș, Florea, Țicămucă, Oniciu, Răducan, M. Cireș, Țopa, Docuz, Spânache, Duțu, Gherase și Stuparu.

Din sezonul regulat mai sunt de disputat trei meciuri, cu CSM Focșani (sâmbătă, 11 martie), cu CSM Rm. Sărat și cu Dacia Unirea Brăila. Faza de play-off se va disputa cu participarea primelor patru echipe și se va juca în sistem de tur-retur-tur între acestea.

Citit 1461 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2023 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.