Pentru Cătălin Brăila, pasiunea este mai presus de orice

Pentru Cătălin Brăila, pasiunea este mai presus de orice
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nu a practicat atletismul din adolescență. Pasiunea a apărut acum 20 de ani, când gălățeanul Cătălin Brăila s-a hotărât să îmbunătățească metodele de pregătire, din cele de amator în antrenamente documentate. Acest lucru s-a petrecut după momentul ieșirii la pensie. De atunci, a fost prezent la startul majorității competițiilor interne și internaționale organizate pentru atleții veterani.

Cu două zile în urmă, împreună cu ceilalți 33 de colegi din lotul național al României, a plecat spre Polonia, unde va avea loc cea de-a noua ediție a Campionatului Mondial de sală - master, în orașul Torun. Respectiva competiție se va desfășura în perioada 25 martie - 1 aprilie. Cătălin se va prezenta la startul a două probe: 6 km cros (pe 27 martie) și semimaraton (21 km) - pe 1 aprilie, în cadrul categoriei +70 ani.

Pentru concetățeanul nostru este a 13-a participare la o astfel de competiție de anvergură. Până acum a avut şase prezențe la maraton, iar acum se află la a şaptea prezență la semimaraton. Cele 12 concursuri anterioare au avut loc astfel: Austria, Italia, SUA, Brazilia, Ungaria, Polonia - câte o prezență, Spania, Franța și Finlanda - câte două.

Citit 794 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2023 11:00

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.