Din sportul gălățean. Fetele de la CSU, pe Litoral

Din sportul gălățean. Fetele de la CSU, pe Litoral
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Fetele de la CSU Hygienium joacă în acest weekend la Constanța, în turneul de calificare pentru barajul de pormovare. Pe lângă CSU mai participă Sport Plus Brăila, CSM Focșani și CSM Constanța.

ARBITRAJ. La două meciuri de volei masculin  vor fi prezenți observatori gălățeni: Florin Dimachi la Rapid - CSM Constanța și Nicolae Marin la Dinamo - Argeș, meciuri pentru clasamentul 5-8.

FOTBAL. Meciul din această seară, din Liga I, Farul – CSU Craiova (ora 20,30) va fi arbitrat de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru. Iată și câteva programări de arbitri gălățeni la meciurile din Liga a II-a. La Unirea Slobozia – Politehnica Timișoara, Ionuț Constantinescu va fi al patrulea oficial, iar Liviu Seceanu observator; la Concordia Chiajna – ACS Dumbrăvița vor fi arbitri asistenți Daniel Vlase și Florin Iftodi, iar la AFK Miercurea Ciuc – Metaloglobus București va fi Florian Vișan.

BADMINTON. La Sala ”Siderurgistul” se dispută în acest weekend meciurile contând pentru Campionatul Național. Se întrec sportivi de la categoriile Under 9 și Under 17.

grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Programul pentru public la Patinoarul "Dunărea"

Clubul Sportiv Municipal Galați a anunțat programul pentru public, din acest weekend, de la Patinoarul "Dunărea". Astfel, cei interesați să patineze pe gheață o pot face în următoarele intervale orare: sâmbătă, 8 aprilie, între orele 13,00 și 14,30 sau 15,00 și 16,30; duminică, 9 aprilie, 13,00 și 14,30; 15,00 și 16,30; 17,00 și 18,30.

Rareș Budeanu

Citit 743 ori Ultima modificare Vineri, 07 Aprilie 2023 21:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.