UPDATE. Oţelul a pierdut la Iaşi, dar îşi păstrează intacte şansele de promovare

UPDATE. Oţelul a pierdut la Iaşi, dar îşi păstrează intacte şansele de promovare
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

UPDATE. Formaţia gălăţeană Oţelul a pierdut meciul de la Iaşi cu scorul de 2-0 (1-0). Echipa lui Dorinel Munteanu se menţine pe locul 3 în clasament, poziţie de promovare directă, având şase puncte mai mult decât Dinamo, principala sa urmăritoare, cu patru etape înainte de finalul campionatului.


Gruparea roș-alb-albastră are de jucat în returul fazei de play-off din Liga a II-a de fotbal chiar pe terenul primei clasate - poziție la care poate să spere în cazul unui succes.

Meciul Poli Iași - Oțelul nu se anunță deloc liniștit pe cât s-ar crede, grație posturii foarte bune a celor două echipe, pentru că orgoliile și miza primului loc pun ”paie pe foc” înaintea duelului.

Pe lângă faptul că există o bine cunoscută rivalitate între galeriile celor două cluburi, la meciul tur de la Galați, scor 1-2, s-a iscat un soi de scandal între Dorinel Munteanu și oficialii ieșenilor. Antrenorul nostru i-a acuzat pe oficialii ieșeni că ar fi încercat să facă jocuri de culise la acel meci, după care au urmat o serie de declarații contradictorii și chiar jigniri.

Cu toate acestea, Dorinel Munteanu a părut foarte stăpân pe sine înaintea meciului, în ideea în care are încredere în echipa sa că poate face un meci bun la Iași - liderul la zi al Ligii a II-a. "Noi plecăm de la zero, nu contează ce am obținut până acum. Sper să obținem cât mai multe puncte, pentru a reuşi promovarea directă. Îmi doresc ca echipa noastră să fie foarte bine pregătită fizic și mental. A fost o circărie provocată de cei de la Iași, știm foarte bine că n-am pus presiune pe arbitraj, doar am răspuns la ceea ce au declarat. M-a interesat mereu doar ce face echipa mea, bineînțeles că stările mele sunt diferite. Îmi doresc să facem un meci bun la Iași", a spus Dorinel Munteanu.

Tot lotul este valid

Față de celelalte meciuri din play-off, când mai mereu au fost ceva probleme de lot, Dorinel Munteanu are de această dată întregul lot la dispoziție. "N-am niciun jucător accidentat. Vreau ca toți să fie încrezători şi să se mobilizeze. Niciodată nu s-a discutat despre vreo revanșă, ci echipa s-a motivat mereu pentru meciul care urmează. Acum e cu Iașiul, apoi va fi, duminică, la Steaua. Nu ne gândim la ce va fi la final, ci doar la primul joc. Îmi doresc ca meciul să se decidă numai pe teren, nu prin cine știe ce combinații, iar cel mai bun să câștige", a adăugat Munteanu.

Diferența în clasament dintre Poli Iași și Oțelul este de patru puncte în favoarea ieșenilor înaintea acestui duel, iar gălățenii ar avea șanse bune la câștigarea Ligii a II-a în cazul unui succes.

Meciul Poli Iași - Oțelul se joacă marți, 2 mai, de la ora 17,30, în transmisiune directă pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport.

După meciul de la Iași, Oțelul mai are de jucat astfel: cu Steaua (deplasare), Dinamo (acasă), Gloria Buzău (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

Citit 4057 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Mai 2023 16:11

11 comentarii

  • postat de Ion
    Joi, 04 Mai 2023 06:16
    86.121.203.***
    Echipa slaba oras prafuit,Dinamo va fi a doua echipa calificata in superliga,Forta Dinamo
    0
    0
  • postat de esti iesean? sa-ti fie rusine.
    Miercuri, 03 Mai 2023 18:52
    89.39.81.***
    pentru ala "din iasi" cu nu stiu ce ai tu pe suflet....tu esti un nemernic. copilul ala, e de under joaca cit poate cu jucatori purii. asta e regula....la fiecare greseala a lui jucatorii cu experienta ce trebuiau sa repare gresala au gafat la rindul lor. dobitoc esti tu ca vorbesti asa despre un
    0
    0
  • postat de Din IASI cu amaraciune!
    Miercuri, 03 Mai 2023 07:26
    95.76.37.***
    Un nemernic isi bate joc de toata munca clubului, antrenorilor si colegilor.
    Este al 4 lea meci in care se pierde din cauza acestui jucator si nu se face nimic
    desi inlocuitor exista. Sa se duca de unde a venit cu tot cu aruncarile sale de la margine
    desi se stie bine ca n-au niciun rezultat. Un
    0
    0
  • postat de Mario
    Marți, 02 Mai 2023 21:33
    89.137.136.***
    Primul șut pe poartă...minutul 90 Cruceru...ocazii de poartă...niciuna...păi Munteanule...cum vrei să înscrii...dacă echipa nu atacă poarta...pomana ca n meciul cu Buzăul...a fost o întâmplare...sincer...avem cel mai slab joc...dintre cele 6 echipe...o să ne bată toate...steaua...dinamo...buzaul și
    0
    0
  • postat de observator
    Marți, 02 Mai 2023 11:32
    178.138.96.***
    bine zis Gică Matrițeri....acum luptam cu doua echipe.era bine sa fie doar una...preferam să câștige Buzăul că acolo nu sunt mizerii...pe Dinamo ii linișteam pe terenul nostru și era cam gata...asta e... emoții.ce buna ar fi victoria la Iași să scăpăm de toate grijile ! ?
    0
    0
  • postat de Gicu matriteru
    Marți, 02 Mai 2023 11:21
    178.138.96.***
    @IN : cu Buzău în deplasare, cu Dinamo acasă...pe aștia îi și împing șmecherii de la spate...deci din 2 rele nu știi ce să alegi.si eu îmi pun speranțe în puncte din deplasare și pe fair-play la Steaua...cu Iașiul nu mă convingi că dacă ne înving vor mai juca în continuare corect.deci astea mi-au fo
    0
    0
  • postat de Hai otelul.
    Marți, 02 Mai 2023 10:46
    46.97.176.***
    Nu e loc de calcule mai ales ce fac alții.. Noi trebuie sa jucam, sa avem rezultate și sa promovam indiferent de alte rezultate. Hai otelul!
    0
    0
  • postat de MIMI
    Marți, 02 Mai 2023 08:41
    86.124.202.***
    Este bun si un egal decît înfrîngere!!!Hai baietii ,HAI DORINEL!!!
    0
    0
  • postat de MISU
    Marți, 02 Mai 2023 08:15
    86.124.202.***
    Va fi meci egal,Dorinel stie se are de facut!!!HAI OTELUL!!!E bun si un egal decît înfrîngere ,eu sper macar atît!!!Succes mare pt baieti si pt DORINEL!!!
    0
    0
  • postat de IN
    Marți, 02 Mai 2023 07:42
    194.105.20.***
    @ matriteru

    Nu stiu ce calcule ai facut, dar rezultatul egal dintre Buzau si Dinamo este ideal. Avem 6, respectiv 7 pct distanta fata de cele doua.
    Daca s-ar fi impus Buzaul se apropiau la 5 puncte. Si avem meci direct la Buzau.
    Daca ar fi castiga Dinamo se apropiau la 4 puncte.

    Daca pastram
    0
    0
  • postat de Gicu matriteru
    Luni, 01 Mai 2023 22:48
    178.138.96.***
    rău rezultat între Buzău și Dinamo...acum ambele își fac speranțe la promovare directă.daca Iași câștigă cu noi e și mai rău.deja promovați vor fi indiferenți la celelalte meciuri rămase.ideal e sa nu pierdem la Iași .încurcate sunt căile promovării directe acum...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.