Investitorule, ai văzut clasamentul?

Investitorule, ai văzut clasamentul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Personajul care i s-a lăudat lui Marius Stan că e topit după „proiectul Oţelul” ar putea fi prezent pe stadionul din Ţiglina III la meciul cu Steaua, de duminică * „M-a sunat luni seară, după ultimul meci al etapei ca să ne felicite că suntem lideri”, povesteşte directorul general al clubului local de Liga I *

„Ne bucurăm, nu suntem ipocriţi”

U Craiova – Rapid 1-1, Dinamo – FC Vaslui 1-2 şi Steaua – Astra Ploieşti 1-1. Iată rezultatele din etapa a VIII-a care, coroborate cu victoria la scor a roş-alb-albaştrilor, 4-1 cu Unirea Urziceni, au dus la o imagine pe care microbiştii de la Dunăre n-o pot da uitării prea curând. Clasamentul Ligii I are un nou lider - Oţelul Galaţi, cu 16 puncte!

„De ce să fim ipocriţi şi să nu recunoaştem că este un moment pe care îl savurăm intens? Că nu vrem să ne oprim aici este altceva, dar bucuria nu ne-o poate lua nimeni. Nu ne facem poză cu clasamentul, ierarhia este importantă la final, nu acum”, a admis Marius Stan, directorul general al grupării locale.

Vine la meciul de duminică

Tot Stan mărturisea după eşecul de la Vaslui (scor 0-4) că n-a avut tupeul necesar pentru a-l suna pe misteriosul investitor, însă ultimele evenimente l-au făcut să capete mai mult curaj.

„Rezultatele din etapa asta au mai nivelat deziluzia din partida precedentă şi am discutat cu domnia sa. M-a sunat aseară (n.r. – luni seară), după Steaua – Astra, pentru a ne felicita că suntem cu adevărat pe primul loc”, a mai spus oficialul gălăţean.

Duminică, la marele derbi cu steliştii, pe Stadionul „Oţelul” va lua loc, cel mai probabil, şi omul care, alături de ArcelorMittal Galaţi, pare tentat să investească în echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

Şi o bancă bate la uşa Oţelului!

Dacă investitorul-minune este încă în expectativă, unii agenţi economici se bat deja să-şi facă reclamă cu numele Oţelului. O companie farmaceutică româno-canadiană a semnat, înainte de startul sezonului, un contract pe un an de zile cu roş-alb-albaştrii şi va vira 200.000 de euro, iar în ultimele zile clubului de prim eşalon îi dă târcoale şi o bancă!

„Nu e cazul să-i divulgăm numele, o vom face abia după ce se va semna contractul, dacă vom ajunge acolo - şi sperăm asta din tot sufletul. Oricum, este lăudabil faptul că această bancă ne-a căutat şi doreşte să ne ofere un contract destul de important”, a precizat Stan.

Nu e vorba despre un contract de credit, deşi în joc e numele unei instituţii bancare…

Citit 1643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.