Fiţa Lovin o susţine pe noua şefă a Sportului!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numirea Anamariei Vasiliu în funcţia de director executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Galaţi n-a fost singura surpriză a acestei săptămâni.

La două zile de la instalarea preşedintei Organizaţiei de Tineret a PDL Galaţi peste tot ce înseamnă sport în acest judeţ a reapărut în prim-plan şi Fiţa Lovin, fosta conducătoare a Direcţiei vreme de aproape 15 ani.

Domnia-sa a postat pe siteul „Vieţii libere” un mesaj (n.r. – am sunat-o ca să ne confirme că-i aparţin rândurile) prin care îi ia apărarea domnişoarei Vasiliu, aruncând în schimb cu pietre în mandatul de câteva luni al Magdalenei Irincu.

Surprinzător doar pe moment, deoarece am aflat ulterior că fosta mare atletă a însoţit-o pe tânăra directoare la noul său loc de muncă, prezentând-o şi personalului DST.

Aflată în război deschis cu Irincu, Fiţa reuşeşte, astfel, să se răzbune după ce a fost demisă de campioana olimpică la canotaj.

„Dacă Anamaria vrea s-o ajut, o voi face cu cea mai mare plăcere. Dar nu-ţi spun dacă voi fi consilierul ei sau nu, pentru că m-ai atacat tot timpul”, s-a eschivat doamna Lovin când am întrebat-o în ce calitate a apărut la braţul noului director executiv.

Prin urmare, Anamaria Vasiliu are o primă tangenţă cu sportul: Fiţa Lovin.

Citit 929 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.