Suspiciunile lui Dorinel asupra meciului Iași - Dinamo

Suspiciunile lui Dorinel asupra meciului Iași - Dinamo
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Oțelul are nevoie de o victorie cu Unirea Dej în ultima etapă de play-off pentru a promova direct, dar în mod practic are nevoie de același pronostic ca cel al lui Dinamo la Iași.

Lupta dintre Oțelul și Dinamo pentru promovarea directă se va da de la distanță, în ultima etapă, programată duminică, de la ora 13,00. Gălățenii joacă acasă cu Dej, iar Dinamo se deplasează la Iași. Teoretic, ar fi trebuit ca Oțelul să aibă meciul considerat mai ușor, având în vedere că Dinamo joacă pe terenul liderului, doar că lucrurile nu stau deloc așa.

Unirea Dej a anunțat că are drept de promovare, deși conform unor surse ar urma să fie anunțat că n-a primit licența pentru Superligă, având o formă sportivă foarte bună. Unirea este neînvinsă de la acel eșec de acasă, scor 0-1, cu Oțelul: remize cu Steaua, Dinamo și Iași, plus victorie cu Gloria Buzău. 

De cealaltă parte, Dinamo pare să aibă o misiune mult mai ușoară decât ar fi trebuit la Iași. Iar suspiciunile lui Dorinel Munteanu asupra unei relații neadecvate între două competitoare, cu referire la Iași – Dinamo, ar putea să se adeverească. 

”Eu am declarat că mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo”, a spus Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director de la Poli Iași, la capătul precedentului duel direct. Dorința oficialului ieșean s-ar putea îndeplini și cu sprijinul echipei sale, dacă Dinamo câștigă la Iași, iar Oțelul nu reușește să o învingă pe Unirea Dej.

Poli Iași, fără nouă jucători cu Dinamo

Declarația lui Șfaițer a fost contrazisă de către antrenorul Leo Grozavu, cel care și-a exprimat intenția de a câștiga cu Dinamo în ultima etapă, doar că are nu mai puțin de nouă jucători importanți absenți. Străinii au primit deja vacanță, iar acestora li se adaugă câteva accidentări în rândul jucătorilor de bază. Jankov, Katanec, Marchioni, Harrison (străinii), Roman, Vojtus, Itu, Mogoș și Telcean – sunt cei nouă jucători pe care Poli Iași nu se va baza la acest meci. Acestora li s-ar putea adăuga și Vașvari, anunțat incert înaintea partidei.

Astfel, suspiciunile lui Dorinel Munteanu pot căpăta cu adevărat contur asupra corectitudinii competiției.

”M-aș bucura și aș vrea ca toată lumea să fie cu privirea ațintită spre meciul de la Poli Iași și cum vor juca ultimele meciuri, mai ales că domnul Șfaițer a spus că vrea să intre cu Dinamo braț la braț”, a spus Dorinel Munteanu încă de la capătul meciului pierdut de gălățeni la Iași.

Altfel, în Championship (liga a doua britanică), liderul Burnely, după ce a obținut promovarea directă, a riscat o depunctare din partea Federației, pentru că la un meci s-a considerat că a introdus în teren o echipă cu jucători folosiți mai puțin, ceea ce a născut suspiciuni de avantajare a adversarilor.

Citit 3410 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2023 12:51

4 comentarii

  • postat de Sole
    Sâmbătă, 20 Mai 2023 06:58
    5.13.233.***
    Pai Iasul o sa joace cu rezervele fara titulari, deja se stie cine va castiga , special au facut -o ca sa i-a bataie de la Dinamo
    0
    0
  • postat de me
    Vineri, 19 Mai 2023 12:34
    86.124.202.***
    nu mor CAII cand vor cainii. stadionul va fi plin si vor sustine echipa sa castige. promovam fara discutie. antrenorul trebuie sa se ocupe doar de echipa, de tactica de joc si cei intrati pe teren sa lupte pentru victorie.
    0
    0
  • postat de Mario
    Vineri, 19 Mai 2023 10:22
    89.137.136.***
    Ce treabă avem noi cu meciul lui Dinamo de la Iași...treaba lor...noi tb să câștigăm cu Dejul...doar pe asta tb să ne focusam d mnul Munteanu...ptr că e o vorbă...Dumnezeu îți dă...dar nu ți bagă și n traistă...am avut slavă domnului 2 oportunități...și ne am bătut joc de ele...deci...dacă nici pe ă
    0
    0
  • postat de Certo
    Vineri, 19 Mai 2023 10:17
    84.232.141.***
    Sforari ca dinamo, mai rari, dar Dorinil nu de asta trebue sa se teama, sansa pe care o are acum otelu, greu o va mai avea,SINGURUL GAND CE TREBUE SA L AIBE, ESTE, SA BATA ACASA O ECHIPA CE SE AFLA SUB OTELUL IN CAMPIONAT,
    Insa ca sa fim sinceri, fara investitii masive in aceasta echipa, de ar prom
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.