FUTSAL. Florin Ignat, încântat de reușita echipei

FUTSAL. Florin Ignat, încântat de reușita echipei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

United Galați a câștigat pentru a doua oară la rând campionatul în Liga I, sub comanda antrenorului Florin Ignat, cel care a jucat un rol important inclusiv pe teren ca jucător. În acest sezon, United s-a aflat permanent în fruntea clasamentului, iar în play-off le-a învins pe CFR Timișoara (semifinale) și FK Odorheiu Secuiesc (finală), în minimum de meciuri.

Văzând sezonul încheiat cu brio, Ignat s-a declarat extrem de încântat de reușita echipei sale. ”Am avut tot timpul încredere în echipă și țin să le mulțumesc acestor băieți minunați pentru reușită. A fost o finală dominată de un fair-play incredibil. Felicit echipa din Odorhei pentru prestația avută. Dar am avut o dorință incredibilă să terminăm cât mai repede finala. Am acasă o familie care mă susține necondiționat. Avem oameni dedicați care sunt în spatele nostru și ne ajută foarte mult. Plus de asta, avem un grup minunat”, a spus Ignat.

Astfel, ca urmare a titlului câștigat, United va juca din nou în Champions League – competiție la care a făcut o figură frumoasă în sezonul recent încheiat. Gălățenii au ajuns până în main round (ultimele 16), după ce au trecut de prima fază a grupelor.

Citit 792 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2023 03:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.