Din sportul gălățean. Final de sezon cu înfrângere

Din sportul gălățean. Final de sezon cu înfrângere
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. S-a încheiat Campionatul feminin de handbal - "Liga Florilor", competiție la care au luat parte 14 echipe de senioare. Echipa gălățeană a CS Municipal a jucat în deplasare cu HC Zalău, de care a fost învinsă cu scorul de 27-23 (11-10). Iulia Eiler a înscris aproape jumătate din goluri (10). Echipa gălățeană a retrogradat.

BASCHET. Reprezentativa feminină de baschet 3x3 a României va evolua în FIBA World Cup 2023, care va fi găzduită de Viena, capitala Austriei. Formația României va fi condusă de Cătălin Ștefănescu, unul dintre antrenorii secunzi de la CSM Galați. Competiția din orașul valsului se va desfășura în perioada 31 mai - 4 iunie. România, în componența Anamaria Vîrjoghe, Alina Podar, Katy Armanu și Theodora Manea, va evolua în Grupa D, unde se va confrunta cu reprezentativele Italiei, Chinei, Israelului și Lituaniei.

FOTBAL. La ultimele jocuri din Liga a III-a de fotbal au oficiat și câțiva gălățeni. La Dacia Unirea Brăila - Viitorul Ianca, observator a fost Daniel Burloiu; arbitrul Adrian Sava a fluierat la Cetatea Tr. Măgurele - Vedița Colonești, iar asistentul Răzvan Bedreagă la CS Dinamo - Muscelul Câmpulung.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 887 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2023 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.