Bilanț notabil al hocheiului juvenil gălăţean

Bilanț notabil al hocheiului juvenil gălăţean
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Clubul Dunărea Galați a făcut bilanțul la sfârșitul actualului sezon la hochei pe gheață - preponderent cel juvenil. Un bilanț considerat bun, ținându-se cont de condițiile de desfășurare a competițiilor, cu foarte multe meciuri și goluri, dar și cu experiență acumulată.

Debutul a fost făcut de copiii Under 6, la un turneu la Sf. Gheorghe, în timp ce grupa Under 8 a participat la mai mult de zece turnee în țară și a organizat unul pe gheața proprie.

Cei de la Under 10 au fost prezenți la 12 turnee în țară, plus la unul în Ungaria, la Dunajvaros.

Copiii grupei Under 12 au participat la Transilvania Hockey Liga, la Carpathian Junior Hockey League (în patru turnee internaționale) și la Turneul Internațional "Țiriac Trophy".

Cei de la Under 14 au fost prezenți la un turneu internațional în Kîrgîzstan, "Cupa Președintelui" (locul al doilea), în Campionatul THL, la Carpathian Junior Hockey League (patru turnee), precum și la Turneul Internațional "Guy Bay Meondon" - Franța (locul al treilea).

Grupul sportivilor de la Under 16 a participat în Campionatul Național al României și la Carpathian Junior Hockey League (patru turnee).

Din păcate, Under 18 s-a înscris la capitolul nerealizări.

Cristi Munteanu, președintele Clubului Dunărea, a concluzionat: "Am avut un sezon plin, în care sportivii noștri au realizat progresele scontate. Suntem optimiști în ceea ce privește viitorul acestora. Aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au sprijinit în întreprinderile noastre: antrenorilor, sportivilor și părinților acestora, sponsorilor și colaboratorilor noștri".

Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 893 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2023 06:54

1 comentariu

  • postat de rodax
    Joi, 01 Iunie 2023 14:34
    92.83.34.***
    ar fi fost bine să dați și niște nume de mici hocheiști și categoriile de vârstă le puteți numi simplu U10,U12,U16,etc.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.